Last news in Fakti

7 Януари, 2023 15:30 1 648 2

Адвокатът на ЦСКА: Дано няма уловка със ситуацията с "Армията"

  • стадион българска армия-
  • футбол-
  • ммс-
  • стадион-
  • станислав трендафилов-
  • цска

Имаме поет ангажимент и се надяваме до края на месеца да можем да входираме документите

Адвокатът на ЦСКА: Дано няма уловка със ситуацията с "Армията" - 1

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира ситуацията около строежа на стадион "Българска армия". Той говори и за ситуацията с Георги Йомов.

"Действаме по план за стадиона. Имаме поет ангажимент и се надяваме до края на месеца да можем да входираме документите. Не ми се иска да се обвързвам с някакви срокове за началото на строеж на стадиона, защото си има фази по закон, които трябва да минем и те не зависят нито само от държавата, нито само от нас. Тоест, комплексни неща, които изискват одобрение на главен архитект и там тези срокове няма как да ги предвидим. От наша страна, каквото сме поели като ангажимент, ще го изпълним. Честно казано се надявам да няма уловки. Проектът, който изготвяме, отговаря на абсолютно всички изисквания. Да се надяваме, че някакви уловки няма да се появяват в този процес", каза адвокатът пред "Мач Телеграф".

"Около ситуацията с Георги Йомов няма нищо официално. Няма резултати. Наказание на Йомов не е наложено. Докато в официалния сайт на ЦСКА не се появи информация, всичко е само спекулации. Това, което се пише за четири години или за две са просто максималните срокове по регламентите на УЕФА. Наели сме професионалисти, които само с това се занимават. Абсолютно доверие имам на швейцарската кантора. Аз вярвам, както всички останали, че той е невинен и това е просто някаква грешка. Дай боже да се докаже и да излезе точно това със съдебно решение", добави Станислав Трендафилов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ранко

    10 3 Отговор
    А защо не играе,докато се изясни ситуацията????????Невинен до доказване на противното.
  • 2 Мим33

    4 9 Отговор
    Абе некой взел бутилка уиски изпил я и се натрескал,ама сега треби да се докажи,че е грешка и не е верно.Това е същата работа като с Йомов...