Last news in Fakti

7 Януари, 2023 17:30 1 727 0

Барселона с най-голям късмет за Купата на краля

  • барселона-
  • купата на краля-
  • късмет-
  • жребий-
  • футбол

Двубоите от осминафилите за Купата на краля ще се играят на 17, 18 и 19 януари, а програмата по дни и часове ще бъде изготвена в близките дни

Барселона с най-голям късмет за Купата на краля - 1
Снимка:

Днес бе изтеглен жребият за 1/8-финалите на Купата на краля. Най-голям късмет извади Барселона, който ще има за съперник Сеута. Отборът, който се намира на последно място в третото ниво на испанския футбол, поднесе голямата изненада на 1/16-финалите на турнира, отстранявайки с 1:0 елитния Елче.

Двубоите от осминафилите за Купата на краля ще се играят на 17, 18 и 19 януари, а програмата по дни и часове ще бъде изготвена в близките дни.

Ето и всички двойки от 1/8-финалите на Купата на Испания:

Сеута - Барселона

Леванте - Атлетик Билбао

Спортинг Хихон - Валенсия

Алавес – Севиля

Бетис - Осасуна

Виляреал - Реал Мадрид

Реал Сосиедад – Майорка

Атлетико Мадрид - Еспаньол


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА