Last news in Fakti

8 Януари, 2023 09:00 2 086 2

Георги Миланов подписва с последния в Обединените арабски емирства

  • георги миланов-
  • футбол-
  • оае-
  • ал дафра-
  • обединените арабски емирства

Неустоима оферта в рамките на 60 000 евро месечна заплата, които той ще получи

Георги Миланов подписва с последния в Обединените арабски емирства - 1

Атакуващият халф Георги Миланов отива в отбора от Обединените арабски емирства – Ал Дафра. Тимът, който е последен в класирането на елитното първенство на ОАЕ, е предложил на левичаря неустоима оферта в рамките на 60 000 евро месечна заплата, които той ще получи.

Договорът на Миланов изтича през лятото, като в него има и специална клауза, според която може да напусне столичани при добро предложение. Смята се, че въпреки обстоятелствата около изтичащия контракт, "сините" ще приберат определена сума за бившия играч на Литекс.

Левски ще привлече от Септември Асен Чандъров, който се явява заместник на Миланов. За полузащитника това ще е втори престой на "Герена". При първия той не успя да се пребори за титулярно място.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    2 0 Отговор
    Е, браво! Кон за кокошка! Но за тия пари, изборът на човека е ясен, много голям футбол при чаршафите няма да види но ще си подсигури старините!
  • 2 мучо

    2 0 Отговор
    крайно време беше и това момче да се порадва на парички......