Last news in Fakti

8 Януари, 2023 16:00 1 432 0

Гуардиола отхвърлил оферта от Роналдо за Бразилия

  • хосеп гуардиола-
  • роналдо назарио-
  • бразилия-
  • селекционер-
  • манчестър сити-
  • футбол

В момента Бразилия е без селекционер, след като Тите напусна поста след разочароващото представяне на Световното първенство в Катар

Гуардиола отхвърлил оферта от Роналдо за Бразилия - 1

Хосеп Гуардиола е отхвърлил възможността да стане селекционер на Бразилия, пишат медиите в Англия. Мениджърът на Манчестър Сити е отклонил покана за разговори, която е била отправена от бразилската легенда Роналдо. Именно той е направил опит да се свърже с Гуардиола чрез неговия агент, но е ударил на камък.

В момента Бразилия е без селекционер, след като Тите напусна поста след разочароващото представяне на Световното първенство в Катар.

От Бразилската футболна асоциация сериозно обмислят вариант да назначат чуждестранен треньор начело на националния тим за първи път от 1944 година насам, а Пеп Гуардиола е бил набелязан като идеалния вариант.

По всичко обаче личи, че към момента испанецът не желае да се впуска в ново предизвикателство.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА