Last news in Fakti

8 Януари, 2023 22:00 9 454 5

Антъни Джошуа е коренно променен след загубата от Анди Руис

  • антъни джошуа-
  • анди руис-
  • бокс-
  • спорт

Ей Джей изненадващо бе нокаутиран от мексиканеца през 2019 и загуби всичките си титли

Антъни Джошуа е коренно променен след загубата от Анди Руис - 1
Снимка:

Антъни Джошуа е коренно променен от първата му загуба в професионалния бокс – преди 3 години срещу Анди Руис. Това смята една от изгряващите звезди в тежка категория – Джо Джойс – Непреодолимата сила.

Ей Джей изненадващо бе нокаутиран от мексиканеца през 2019 и загуби всичките си титли. В последствие Джошуа си върна поясите след реванш срещу Руис, но после загуби два пъти от Олександър Усик и е в серия от три загуби в последните си пет мача.

Според Джойс, Джошуа се е уплашил много от поражението и станал много по-предпазлив на ринга.

„Той не е напълно страхлив, но е изключително предпазлив, за да не го нокаутират пак. Защото вече му се случи повече от веднъж. Той предпочита да не напада, а да изчаква. Гледа да не се замесва в проблеми“, обяви Джойс пред iDBoxing.

Джошуа още не се е завърнал на ринга след поражението от Усик през август миналата година. Той не успя да се разбере с Тайсън Фюри, а се счита, че следващия му съперник ще е Дилиън Уайт. Има вероятност да срещне също Джойс или Дионтей Уайлдър.

„Ще видим какво ще стане в реванша му срещу Уайт. Ако в този бой той е удрян силно ще има трудности. Определено нещо се промени в Джошуа след онази загуба от Анди Руис. Аз също бих искал да се бия с него. Нека изчакаме и ще видим. Не вярвам той да се бие с Фюри. Не знам дали Джошуа ще иска да се бие с мен, въпреки че веднъж ме нокаутира и веднъж спечели с технически нокаут при аматьорите“, добави Джойс.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ибрям

    8 13 Отговор
    Ее едно време какви боксьори имаше в Русия пияни посраани
  • 2 републикански Москвич

    8 10 Отговор
    Джошуа манекенчето е аматьор и луузър. Парите ги печели от договоринза реклама. Не е боксьор 🥊.

    Такива като него с еднопосочен билет за дома, да се катерят по дърветата и берат 🍌
  • 3 Е да

    7 2 Отговор
    Разбра, че не е неоибедим !
  • 4 Браво

    3 1 Отговор
    Готов е за следващото си нокаутиране.
    Приличат си с наш Пульо в този аспект.

    Коментиран от #5

  • 5 Тъй ама...

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Браво":

    С тази разлика, че наш Пульо беше нокаутиран,точно от Джошуа,като преди това по време на боя,му беше обърнал гръб и бягаше от него по ринга.