Last news in Fakti

9 Януари, 2023 15:00 1 232 0

Григор Димитров с отстъпление в световната ранглиста

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • ранглиста-
  • спорт

Най-добрият български тенисист загуби една позиция и от днес е №29 в класацията на АТР с актив от 1395 точки

Григор Димитров с отстъпление в световната ранглиста - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров записа леко отстъпление в световната ранглиста. Най-добрият български тенисист загуби една позиция и от днес е №29 в класацията на АТР с актив от 1395 точки.

В същото време Димитър Кузманов си върна статута на втора ракета на мъжкия ни тенис след чудесното си представяне в дебютното издание на турнира за смесени отбори United Cup. Двете победи в Пърт изстреляха Мико с 14 позиции нагоре и той вече е №182 с 317 точки.

Адриан Андреев отстъпи с 2 места и вече е №191 с актив от 296 точки. Спад в класирането си бележи и Александър Лазаров (-4 позиции), който вече е №301 със 170 точки на сметката си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА