Last news in Fakti

9 Януари, 2023 09:52 1 537 1

Бивш играч на Ливърпул и ЦСКА спря с футбола, за да пържи пилета

  • джером синклер-
  • цска-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • ресторант-
  • бизнес

Синклер беше част от ЦСКА през 2020 година, като дойде на „Армията“ под наем от Уотфорд

Бивш играч на Ливърпул и ЦСКА спря с футбола, за да пържи пилета - 1

Бившият футболист на Ливърпул и ЦСКА Джером Синклер реши да спре с футбола. Офанзивният футболист не успя да си намери отбор в продължение на година и половина, поради което се насочва към нов бизнес. Англичанинът ще отвори ресторант за бързо хранене за пържено пиле.

Синклер беше част от ЦСКА през 2020 година, като дойде на „Армията“ под наем от Уотфорд. Той изигра 23 мача във всички турнири, като вкара три гола. Кариерата му стартира през 2012 година, като тогава е едва 16-годишен. Тогава той дебютира за Ливърпул, но изиграва само пет мача за мърсисайдци. Продаден е на Уотфорд, а след това следват престои под наем в Бирмингам, Съндърланд, Оксфорд и ВВВ Венло.

За последно офанзивният футболист изкара неуспешен пробен период в Оксфорд. Фактът, че не успява да си намери отбор го кара да започне свой бизнес в Бирмингам, в който дори работи като готвач.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.