Last news in Fakti

10 Януари, 2023 10:27 1 349 0

Огромен скандал в мексиканския футбол

  • хулио сезар ката домингес-
  • хулио сезар-
  • мексико-
  • скандал-
  • футбол

Снимки и видеа от купона в социалните мрежи възмутиха цялата страна и за Домингес това ще означава край на футболната му кариера

 Огромен скандал в мексиканския футбол - 1

В Мексико гръмна огромен скандал около гранда Крус Асул и неговия капитан - легендата на местния футбол Хулио Сезар "Ката" Домингес. Централният защитник от 16 години е в отбора и вече има над 550 мача. Той спечели всичко с Крус Асул - титли на страната, купи, както и Шампионската лига на КОНКАКАФ през 2014-а, което е най-силното клубно състезание за Северна и Централна Америка.

Ката Домингес обаче изненадващо бе изваден от състава за първия мач от подновеното първенство на Мексико. Причината за това е парти за рождения ден на сина му, на което гостите са облечени като герои от сериала "Наркос", посветен на наркобароните в Колумбия и Мексико. Снимки и видеа от купона в социалните мрежи възмутиха цялата страна и за Домингес това ще означава край на футболната му кариера.

На партито някои са с шапки с инициалите на Хоакин Гусман Лоера - Ел Чапо, който излежава доживотна присъда в Щатите, след като бе считан за номер едно в наркобизнеса дълги години. Други пък са с пистолети, макар че според Като, те са фалшиви и не могат да произведат изстрели.

Най-скандалното е, че купонът идва часове, след като страната бе разтърсена от поредната престрелка с огромен брой жертви около наркокартелите. В Синалоа при акция на специалните части загинаха 19 гангстери и 10 полицаи, а синът на Ел Чапо - Овидио Гусман, бе арестуван. И докато новините за кървавата акция разтърсваха Мексико, дойде купонът на популярния футболист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА