Last news in Fakti

10 Януари, 2023 11:55 1 595 3

Лично Домусчиев уредил трансфер на Лудогорец

  • кирил домусчиев-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • трансфер-
  • диниш алмейда

Последните детайли по сделката бяха изчистени в петък

Лично Домусчиев уредил трансфер на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Лично босът на Лудогорец Кирил Домусчиев е финализирал трансфера на Диниш Алмейда, който пристигна от Антверп.

Последните детайли по сделката бяха изчистени в петък. Тогава той дойде в София от Белгия. След това премина успешно медицинските прегледи в клиника в столичен комплекс. А накрая води заключителни разговори с боса в неговия кабинет, преди да сложи подпис под контракта. От разградския клуб обаче така и не разкриха какъв е срокът на контракта, пише "Тема спорт".

Още в петък 27-годишният Алмейда се прибира в Белгия, за да събере багажа си. Вчера той пътува за Турция, където Лудогорец ще проведе дълъг лагер. Тепърва към орлите ще се присъединяват още нови попълнения.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕС фен

    2 3 Отговор
    Това е фен: милиардер и има желание да урежда трансфери.
  • 2 Тома

    12 0 Отговор
    Домуса кога ще си плати милионите към държавата за БМФ а.
  • 3 Българка

    13 1 Отговор
    Кога Домусчиеви ще върнат десетките милиони за БМФ? Кога ще бъдат подведени за рекет за реклама в размер на 20 милиона годишно, срещу които са обещали, написано и документ5ирано съпорт на Васил Божков? Защо в България, ако си ограбил милиони си успешен, безнаказан бизнесмен, на който медии дават трибуна, а не си в затвора? Докато това е неоспорим факт никакъв Шенген и Еврозона