Last news in Fakti

10 Януари, 2023 13:31 1 742 0

Асколи настоява за обезщетение или връщане на част от заплатите, за да пусне наш национал

  • атанас илиев-
  • футбол-
  • черно море-
  • асколи

Атанас Илиев е включен в трансферния списък с нежелани играчи на Асколи още от миналото лято

Асколи настоява за обезщетение или връщане на част от заплатите, за да пусне наш национал - 1

Българският национал Атанас Илиев не е близо до завръщане в българското първенство. Нападателят е поискал от настоящия му клуб Асколи, с който има договор до края на юни, да го пусне без пари, но от клуба от Серия B категорично са отказали, твърди сайтът veratv.it.

Атанас Илиев е включен в трансферния списък с нежелани играчи на Асколи още от миналото лято. Тогава интерес към българина имаше от гръцкия Пас Янина, но самият той отказа да напусне Италия и така остана в отбора, но не бе използван през целия първи полусезон.

Сега има информация, че той се е разбрал да играе в Черно море, но варненският клуб може да го привлече само като свободен агент, без да плаща трансферна сума. От Асколи обаче настояват за обезщетение или поне футболистът да върне част от заплатите си. Най-вероятно Атанас Илиев ще остане до лятото в италианския отбор, без да играе, и след това ще напусне като свободен агент.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА