Last news in Fakti

10 Януари, 2023 23:59 1 541 0

Рашфорд отново носи Юнайтед на плещите си и за Купата на лигата

  • маркъс рашфорд-
  • манчестър юнайтед-
  • чарлтън атлетик-
  • купа на лигата

Националът на Англия влезе от резервната скамейката и вкара на два пъти

Рашфорд отново носи Юнайтед на плещите си и за Купата на лигата - 1
Снимка: БГНЕС

Маркъс Рашфорд продължава да бележи мач след мач и на практика така носи своя Манчестър Юнайтед и през 1/4-финалите за Купата на лигата срещу Чарлтън Атлетик при успеха с 3:0 на „Олд Трафорд“.

Националът на Англия влезе от резервната скамейка през втората част, а в самия край на срещата вкара на два пъти, за да ореже крилата на гостите в опита им за финален щурм.

Преди това Антони даде аванс на „червените дяволи“ в 21', за да добави шести гол на сметката си, откакто пристигна в клуба.

Така Юнайтед се превърна в първия полуфиналист в турнира, а в другия двубой от вечерта Нюкасъл последва примера, налагайки се с 2:0 над Лестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА