Last news in Fakti

11 Януари, 2023 13:00 2 729 1

Ал Насър излезе с официална с информация за договора на Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • ал насър-
  • саудитска арабия-
  • футбол

Покрай трансфера на португалеца се появиха слухове, че той ще промотира кандидатурата на страната, заради което ще получи хонорар от 200 млн. евро

Ал Насър излезе с официална с информация за договора на Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Новият клуб на Кристиано Роналдо Ал Насър излезе с официално опровержение на информациите, че нападателят ще има роля в опита на Саудитска Арабия да получи правото да е домакин на Световното първенство през 2030 година.

Покрай трансфера на португалеца се появиха слухове, че той ще промотира кандидатурата на страната, заради което ще получи хонорар от 200 млн. евро. Саудитска Арабия иска да приема Мондиала тогава съвместно с Египет и Гърция.

“В договора на Роналдо с Ал Насър не се съдържа клауза, обвързваща го с някакво задължение спрямо някакви кандидатури за световни първенства. Той е фокусиран главно върху Ал Насър и да работи заедно със съотборниците си в името на постигането на успех”, се казва в обръщанието на клуба от Рияд.

Кристиано все още не е дебютирал за новия си отбор.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иво

    1 0 Отговор
    Появиха се слухове е много интересно изказване - Хора, Роналдо дори не крие на кои големи испански медии плаща за поръчкови статии, няма слухове, а всичко си идва от него. С едно обаждане за 5 минути неговите хора пускат статията в марка, весник Ас и т.н., и всички други сайтове започват да копират...