Last news in Fakti

12 Януари, 2023 10:10 1 252 5

В ЦСКА очакват класен централен защитник до дни

  • цска-
  • саша илич-
  • футбол

Очаква се клубът да подпише до дни с въпросния играч, който е с много солидна визитка

В ЦСКА очакват класен централен защитник до дни - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич се надява скоро „червените“ да бъдат подсилени с класен централен защитник, обявиха от „Армията“. Очаква се клубът да подпише до дни с въпросния играч, който е с много солидна визитка, ръководството пази с всички сили името му в тайна, пише „Мач Телеграф“.

Припомняме, че ЦСКА нанесе солиден трансферен удар с привличането на норвежеца Тобиас Хайнц, за когото се твърди, че е най-скъпото попълнение на клуба в ерата Гриша Ганчев.

„Червените“ все още не са сигурни как да процедират с Двете кули – Юрген Матай и Мено Кох. Договорите на двамата изтичат в края на сезона и все още не са подновени. Много е вероятно Кох да напусне клуба още през зимната пауза, защото заплатата му е прекалено висока за статута му на резерва.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    4 1 Отговор
    Купувайте класни български играчи,стига с тези чужденци и то изключително слаби играчи...! Хората губят интерес да гледат слаб футбол съставен от чужденци! Успех на ЦСКА! Да живее майка България и българският род!

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Левски 1914

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Варна":

    Ти на Литекс обединен с Етрополе цска ли викаш?

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Абе

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Телешко варено! Коментирай си кухорогите ,а не други отбори!