Last news in Fakti

13 Януари, 2023 09:18 1 169 1

ЦСКА 1948 е напът да направи трансферна война във Варна

  • евгений сердюк-
  • цска 1948-
  • спартак варна-
  • черно море-
  • футбол

Вървят преговори със Спартак (Варна) за преотстъпване на Евгений Сердюк

ЦСКА 1948 е напът да направи трансферна война във Варна - 1
Снимка:

ЦСКА 1948 е напът да направи сензационна сделка с най-скъпия си играч. Според “Мач Телеграф” вървят преговори със Спартак (Варна) за преотстъпване на Евгений Сердюк. Този ход може да взриви Варна, защото укаинецът дойде в ЦСКА 1948 от Черно море. За него бяха платени 1 млн. лева, но след идването си в София Сердюк е пълно разочарование. В този период “червените” имаха 10 мача за първенство, като той игра в 6 от тях и вкара едва едно попадение.

От Черно море обаче също са се включили и ще се опитат да си върнат Сердюк под наем. Треньорът на “моряците” Илиан Илиев има сериозни проблеми в атака заради липсата на нападател, като разчита единствено на Исмаел Иса.

Черно море иска на всяка цена да привлече Атанас Илиев и затова варненци са готови да изчакат и до лятото, когато таранът ще стане свободен агент. Дотогава обаче “моряците” ще имат нужда от Сердюк.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мучо

    0 0 Отговор
    те това са плебеите......