Last news in Fakti

16 Януари, 2023 12:30 1 842 5

Откраднаха ракетата на Рафаел Надал по време на мач (ВИДЕО)

  • рафаел надал-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • australian open

Оказа се, че едно от децата, подаващи топките, я е взело

Откраднаха ракетата на Рафаел Надал по време на мач (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Рафаел Надал започна успешно участието си на Australian Open, побеждавайки британеца Джак Дрейпър със 7:5, 2:6, 6:4, 6:1 в мач от първия кръг на турнира, продължил 3 часа и 40 минути. Срещата ще се запомни обаче най-вече с открадната ракета на Матадора още в първия сет.

Оказа се, че едно от децата, подаващи топките, я е взело. Преди началото на осмия гейм от мача той отиде да вземе своята ракета, която прилежно бе оставил до сака, но не я намери. Ситуацията създаде лек смут на корта, наложи се съдията да я издирва по микрофона, но в крайна сметка Надал прие всичко с усмивка, извади нова ракета и мачът продължи нормално. А в суматохата ракетата тихомълком бе поставена отново до сака на Рафа. Въпреки богатата си кариера, испанецът не е изпадал в подобна куриозна ситуация.

Четири сета бяха нужни на Надал да елиминира Джак Дрейпър, като беше затруднен само в първите два. В началото на четвъртия сет съперникът му получи крампи в бедрото и той едва доигра мача.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трътката

    3 1 Отговор
    Глупави и нагли дечища.

    Коментиран от #3

  • 2 ДДРОнег

    3 0 Отговор
    Надал е пич :)
  • 3 Айдуци

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Трътката":

    Да ти откраднат инструменти по време на работа, кофти.
    Ама такова е възпитанието вече, дали в Австралия или Америка, все тая.
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    Никой не му е откраднал -Ракетата или "Инструмента"!Детето на линиите взе по- грешка здрава ракета за наплитане......Колкото до НАДАЛ.....От този мач не се разбра нищо за ......Играта му!Имаше перфектни отигравания и ......много нетипични грешки....
  • 5 НЯКОЙ ПАРЛАМЕНТАРИСТ

    0 0 Отговор
    От БЕГЕТО ША Е БИЛ НА ОКОЛО...