Last news in Fakti

17 Януари, 2023 12:30 2 612 3

Пресаташето на Войводина Нови Сад изригна с обяснение

  • фк войводина-
  • саня кружевич-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • тенис

Всеки живее живота си както иска

Пресаташето на Войводина Нови Сад изригна с обяснение - 1
Снимка: Instagram


Пресаташето на сръбския ФК Войводина Саня Кружевич изригна в социалните мрежи след непрестанните забележки за личния си живот. Красивата брюнетка умело прикрива дали има човек до себе си, въпреки че медиите в Сърбия я свързват с вратаря на тима Емил Роцков.

“Всеки живее живота си както иска. Нормално е да не искаш да бъдеш майка. Нормално е да бъдеш майка. Нормално е да не искаш да се омъжваш, както е нормално и да се омъжиш. Хората в Сърбия ще ви гледат като прокълнати, ако не сте се оженили "навреме". Mоже би това време ще дойде, може би никога. Това е вашият живот и вие го живеете както искате! Това е. Нямам търпение да видя вашите коментари за тази публикация”, написа сексбомбата в "Инстаграм" и даде ясно да се разбере, че засега няма намерение да се задомява.

В социалните мрежи сръбкинята демонстрира охолен живот и страстта си да пътува. Хубавицата често може да бъде видяна на екзотични дестинации.

Публикация, споделена от Beba Kruzevic (@sanjabebaaa)


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха ха

    2 2 Отговор
    Матрицата е толкова предвидима, но изследвай, щом така искаш.
  • 2 Лорд Минчу

    3 0 Отговор
    Ненаиграла се му викат на това!
  • 3 цербер

    0 0 Отговор
    Щом така вижда нещата от живота си,нека. Тя решава какво да прави. Дали ще се омъжва или не,дали ще става майка или не. Тялото си е нейно.