Last news in Fakti

16 Януари, 2023 15:33 1 108 3

ЛеБрон Джеймс вече диша във врата на Карим Абдул-Джабар

  • леброн джеймс-
  • карим абдул джабар-
  • nba

Те са единствените двама в историята с по над 30 хил. точки в NBA

ЛеБрон Джеймс вече диша във врата на Карим Абдул-Джабар - 1
Снимка: БГНЕС

ЛеБрон Джеймс стана едва вторият играч в историята на NBA, който вкарва над 30 хил. точки в кариерата си.

Звездата на ЛА Лейкърс вече диша във врата на Карим Абдул-Джабар, който все още държи върха в класацията със своите 38 387 точки, но по всичко личи, че 38-годишната звезда на „ангелите“ ще го застигне до края на настоящия сезон.

Джеймс вече има 38 024 точки след 35-те, които вкара, за да донесе успеха на Лейкърс над Филаделфия 76ърс със 113:112 през изминалата нощ.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асд

    3 0 Отговор
    няма такава журналистика. Първо, че бил вторият играч с над 30 хиляди точки, пък после бил с 38 000, там действително е втори. После лейкърс победили филаделфия, пък то обратното... абе шоу да става
  • 2 Керът

    1 1 Отговор
    Заради този егоист и вечно счупеният AD, да не говорим за отдавна забравилия добрите си години Ръсел, който също е едно егоистче, се борим да не сме последни вече две години, айде стига - взе титлата с трети отбор, ами браво, ама да се беше оттеглил! Колкото и да се напъва и с уважение към всичко постигнато и къмформата на това бичме в момента, да си ходи, за да започнем да градим някакъв отбор - вижте бостънци!
  • 3 Меджик Джонсън

    0 1 Отговор
    Може, но никога няма да надмине "Въздушния". Единственият, който след време ще бъде признат за най е Лука Дончич.