Last news in Fakti

17 Януари, 2023 19:33 1 476 4

Обвиняват тенисистка от Australian Open, че е фалшифицирала документа си за ваксинация срещу COVID-19

  • covid-19-
  • australian open-
  • камила джиорджи

Тя отрича твърденията на фона на класирането си в третия кръг от тазгодишната надпревара

Обвиняват тенисистка от Australian Open, че е фалшифицирала документа си за ваксинация срещу COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

31-годишната италианка Камила Джиорджи е обвинена от медиите по време на пресконференцията ѝ след успеха над Анастасия Павлюченкова на Australian Open, че е фалшифицирала документа си за ваксинация срещу COVID-19 от миналата година, предаде Fox News.

Джиорджи отрече това твърдение, въпреки информацията, че лекарят, който би трябвало да ѝ е поставил ваксина, е под разследване за подобни манипулации. Самата тенисистка твърди, че е получила дозите си на различни места, така че не се е доверила изцяло на въпросната лекарка.

Припомняме, че през миналия сезон Новак Джокович предизвика международен скандал, след като отказа да се ваксинира срещу коронавируса, бе поканен все пак да участва на Откритото първенство в Австралия, а още на летището бе задържан и екстрадиран за неспазване на протоколите за посещение на страната.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А боц боц

    21 0 Отговор
    Браво на момичето

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Само напомням

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "А боц боц":


    Убийствени правила на фашисти НЕ се спазват. Вече разследват експерименталките за нарасналото количество инфаркти последните 12 месеца. Фалти мълчат.







  • 4 зелен петел

    2 0 Отговор
    И Камила Джорджи ще предизвика скендъл според техните представи за ваксинацията. Нали Ковид-ът се оттегли от сцената с главна неподдържаща роля? Все трябва да тормозят утвърдени спортисти.