Last news in Fakti

18 Януари, 2023 14:00 1 124 13

Емил Костадинов: Докато вършим някаква работа, другите се занимават със съдилища

  • емил костадинов-
  • бфс-
  • футбол-
  • димитър бербатов

Има юристи, които могат да говорят по този въпрос

Емил Костадинов: Докато вършим някаква работа, другите се занимават със съдилища - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов засегна темата със спечеленото дело срещу хората на Димитър Бербатов. Както е ясно, Апелативният съд отхвърли исковете на Балкан (Варвара) срещу БФС и по този начин легитимира сегашното управление на футболния ни съюз като законно.

По време на днешната пресконференция на БФС, на която бе представен и нов партньор, Костадинов кратко заяви:

“Не искам да коментирам кой какво е говорил. Искам да кажа, че ние, докато вършим някаква работа, другите се занимават със съдилища. Има юристи, които могат да говорят по този въпрос”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 урко

    13 2 Отговор
    Жалко за този добър футболист, заради когото футболът ни постигна много успехи в миналото, че се е превърнал в такава мижитурка. Не знам каква работа върши там, то се вижда от класирането на националите ни, но начина по който цялата шайка брани столовете си е направо за съжаление. Не искам да влизам в подробност от слуховете, че успява да иде на работа чак след 12, като поизтрезнее.че му е трудно да напише едно изречение без няколко правописни грешки, но му е време да осъзнае, че Боби и Ко трябва да си ходят
  • 2 ДДРОнег

    11 2 Отговор
    "Героите" от САЩ94 се превърнаха в злодеи !!!
    Вместо да развият още повече Българския футбол, те го сринаха до невиждани падения ...
    Почти всички станаха мафиоти .. .в мафиотска държава ...
    А съдебаната присъда няма какво да се коментира, знаем БГ-съдът как отсъжда ...
    МАФИЯ , ОСТАВКИ и разформироване на БФС
  • 3 Перко

    7 2 Отговор
    Тоя е много работен.Навремето ,когато Л.Пенев беше президент на ЦСКА,Костадинов се явяваше някакъв директор.Та Пенев има едно изказване за тоя период-Ние от сутринта сме на стадиона ,свършим работа и към обяд се появи Костадинов...
  • 4 Перко

    3 1 Отговор
    Тоя е много работен.Навремето ,когато Л.Пенев беше президент на ЦСКА,Костадинов се явяваше някакъв директор.Та Пенев има едно изказване за тоя период-Ние от сутринта сме на стадиона ,свършим работа и към обяд се появи Костадинов...

    Коментиран от #10

  • 5 Умник

    7 1 Отговор
    Някаква работа - много точно казано.
  • 6 спортен коментатор

    8 0 Отговор
    Изявлението му че върши някаква работа е плод на организационните му способности. Спомнете си думите на Иван Славков - Искате златните от САЩ...добре но после ще ме търсите да оправям нещата. Е Батето го няма вече, мир на праха му а футболът ни в България отиде на битака и няма шанс да се оправи.
  • 7 Аз съм

    2 0 Отговор
    Бади такав какавто си !
  • 8 един

    8 1 Отговор
    Да кажеш, че вършиш някаква работа докато "А" отбора е на дъното,си е нахалство както и да го погледнеш!Или Костадинов смята,че от него се иска само да посещава работното си място,без да се отчита резултати!
  • 9 Венци мехура

    9 1 Отговор
    И какво толкова работите - копаете дъното?!
  • 10 верно е

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Перко":

    И не само,че е идвал към 13.00 ами и бил вечно мохмурлуклия.Сега тоя вехта пияница заедно с краля на алкохолиците-Перуката,харизаха на наркоманския Домус всички мачове на националите ! Пълни тиняци !
  • 11 ССС

    4 1 Отговор
    Ти точно, си свършил нищо. Но продължавй да бъдеш "такав какавто си".

    Ходете си бре! Нищо не става от вас, като администратори. Вие искате да бъдете печалбари, заемайки административни постове. не ви бива нито за администратори, нито за печалбари.

    Единственото, което можете да правите, е да вземате едни пари под масата и за благодарност да се превърнете в подлога на тоя дето ви ги е дал. На всичкото отгоре ви командва дпс.
  • 12 АРЕС

    5 1 Отговор
    Прост,по-прост,най-прост,тоя от снимката,а и да не забравя,некадърник,лъжец,мошеник и тн.
  • 13 Ко рече, ко

    3 0 Отговор
    Емо и каква по-точно работа вършите? Нещо за държавата или само лично за себе си? Футболът ни е на дъното и клубният и националният. Какво вършите- усвоявате пари дадени ни като национална футболна федерация от УЕФА и ФИФА, и си живеете сладко със заплати по 15-20 к за нищоправене.