19 Януари, 2023 08:30 826 0

Португалски национал е вариант за заместник на Депай на “Камп Ноу”

  • уулвърхамптън-
  • футбол-
  • мемфис депай-
  • гонсало гедеш

Гедеш подписа с Уулвърхамптън преди началото на сезона, но не успя да се наложи като титуляр и вкара само 1 гол в Премиър лийг

Португалски национал е вариант за заместник на Депай на “Камп Ноу” - 1
Снимка:

Ръководството на Барселона работи по привличането на футболист, който да замени Мемфис Депай, след като стана ясно, че нидерландският национал ще премине в Атлетико Мадрид. Според “АС” каталунците ще се подсилят с крилото на Уулвърхамптън Гонсало Гедеш. Португалецът е резерва на “Молиню”, а Барса го искаше още докато беше играч на Валенсия.

Гедеш подписа с Уулвърхамптън преди началото на сезона, но не успя да се наложи като титуляр и вкара само 1 гол в Премиър лийг. След идването на Юлен Лопетеги той се е убедил, че ще продължи да е резерва и е поискал да напусне.

Наставникът на Барселона Чави Ернандес се е съгласил Депай да бъде продаден на Атлетико, но само ако на “Камп Ноу” пристигне друг офанзивен футболист. Той лично е говорил с Гедеш, за да го покани в Барса. Очаква се за евентуалната сделка много да помогне вездесъщият агент Жорже Мендеш.

Барселона първоначално искаше да размени Депай за Яник Ферейра-Караско, но от Атлетико не се съгласиха. Появиха се информации обаче, че двата клуба са се разбрали през лятото белгиецът да премине в каталунския гранд за по-малко от 20 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА