Last news in Fakti

19 Януари, 2023 15:00 1 031 3

Партизан не е имал никаква представа, че трябва да играе контрола с ЦСКА 1948

  • партизан-
  • цска 1948-
  • футбол-
  • контрола

Справка в сайта на Партизан показва, че на същата дата и час сърбите са отдавна са имали предвиден мач, но не с ЦСКА 1948, а срещу руския Ахмат (Грозни)

Партизан не е имал никаква представа, че трябва да играе контрола с ЦСКА 1948 - 1

Сръбският гранд Партизан не е имал никаква представа, че е с насрочена контрола срещу ЦСКА 1948, става ясно от информациии в официалния сайт на “гробарите”. Припомняме, че днес двата тима трябваше да се срещнат в проверка на турска земя, но снощи “червените” обявиха, че мачът няма да се състои “по вина на организаторите”.

Справка в сайта на Партизан показва, че на същата дата и час сърбите са отдавна са имали предвиден мач, но не с ЦСКА 1948, а срещу руския Ахмат (Грозни). “След вчерашния почивен ден, тази сутрин черно-белите започнаха нов мини цикъл от тренировки преди следващия контролен мач, който е насрочен за четвъртък от 17:00 ч. местно и 15:00 ч. сръбско време. Съперник на “черно-белите” ще бъде Ахмат Грозни, който в момента е шести в руското първенство”, пишат “гробарите” на 17 януари.

За предвидената проверка между Партизан и Ахмат се е знаело още на 10 януари, когато сърбите са обявили контролите си в Белек, които са срещу Университатя (15 януари), Ахмат (19 януари), на 23 януари два мача с Бачка Топола и Аустрия (Виена) и срещу ЦСКА, Москва (27 януари).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Внос / Износ

    3 2 Отговор
    Естествено, че не знаят за числото 1948!
    Никой не желае да играе с ФАЛШИФИКАТИ!

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Внос / Износ":

    Фалшификата е на армията Литекс обединен с Етрополе , това си е съвсем нов отбор. Тези два отбора бяха в Б група и специално за тях направиха нова лига . Анадъмо?

    Коментиран от #3

  • 3 Христо

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Ясно, че феновете ходящи в с. Герена са компетентни по всякакви въпроси свързани с футбола, но все се надявах, че могат и да четат.
    Ако имат и терес да научат и нещо ново могат да посетят и сайта на УЕФА и да се запознаят с това какво принципала пише за ЦСКА София!

    P.S. Ако английският им е труден поне вепе има google transate :)