20 Януари, 2023 16:03 2 713 6

Анди Мъри: Неуважително е от организаторите да ни държат тук до 4 часа сутринта, а да не можем да се изпикаем (ВИДЕО)

  • анди мъри-
  • australian open

Британецът отправи критиките си към съдията на снощния му мач

Анди Мъри: Неуважително е от организаторите да ни държат тук до 4 часа сутринта, а да не можем да се изпикаем (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Анди Мъри попадна в голяма част от заглавията на спортните ежедневници днес след снощния си обрат от 2:0 до 2:3 срещу Танаси Кокинакис, но за съжаление не само по добри причини. Той отправи тежки критики към домакините от Australian Open за принудителната игра срещу съперника му в ранните часове на денонощието и също така повдигна темата със забраната за посещение до тоалетната.

Уважавам правилата, но е толкова неуважително, че организаторите ни държат тук до 3, мамка му, 4 часа сутринта и въпреки това не ни е позволено да се изпикаем. Това е шега. Шега и вие го знаете. Неуважително е! Неуважително е към вас, към децата, които гонят топката, и към нас, че не ни е позволено да отидем до тоалетната“, каза британецът, цитиран от Eurosport.

По-рано и на Новак Джокович му бе отказана пауза за тоалетна, но той отказа да се съобрази и изтича в съблекалнята, за да се облекчи преди да продължи с играта.

@eurosport Andy Murray made his feelings clear after being denied a toilet break at the end of the 4th set #ausopen #andymurray #ausopen2023 #murray ♬ original sound - Eurosport


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фуззз

    18 1 Отговор
    Анди, австралийците са олигофрени.. Доказани.
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    Сър Анди Мъри дали ще се въстанови до утре наше време около 11ч???Това е въпросът.Мисля,че ще е свеж,но ......!ще видим!
  • 3 шегичка

    4 1 Отговор
    То добре, че друго не му е дошло иначе да се е изпикал под стола на съдията(
  • 4 123456

    13 0 Отговор
    Анди , питай Джокера как е отишъл въпреки забраната ... ха ха ха Представям си го как пуска една вода на корта , зад някоя саксия ... Дожокера е голям , не кланя глава !
  • 5 хаха

    0 8 Отговор
    В крайна сметка, който мисли че не го уважават достътъчно да си ходи вкъщи. Никой никого насила не кара да играе на турнира. ... Пък и наградния фонд за "неуважените" е доста сериозен, тъй че ще му се наложи да търпи дребни неудобства
  • 6 Джони Факалот

    1 2 Отговор
    Стар човек, мъчи го простатата, требе често да моча