Last news in Fakti

21 Януари, 2023 21:30 4 080 12

Джокович засипа Григор Димитров с похвали

  • григор димитров-
  • новак джокович-
  • тенис на корт-
  • тенис-
  • australian open

Сърбинът спечели мача от третия кръг на Australian Open с 3:0 сета, но в първия сет трябваше да отразява три сетбола

Новак Джокович похвали Григор Димитров след битката помежду им в Мелбърн. Сърбинът спечели мача от третия кръг на Australian Open с 3:0 сета, но в първия сет трябваше да отразява три сетбола. Джокович призна, че всяка точка в този мач е била от значение, а битката е била изключителна.

"Всяка точка и всеки гейм бяха от значение. Още от първата точка решаващите моменти започнаха. Беше важно да взема първи пробив, а още повече първия сет, защото не знаех как ще се чувствам.

Григор е човек, който истински уважавам. Възхищавам му се, той е един от най-добрите ми приятели в Тура. Познаваме се отдавна и знам, че той е сред най-талантливите играчи.

Тук е от години, великолепен атлет е. Мислех, че два пробива в третия сет са достатъчни, но той игра силно и не се предаде. До последния удар не знаех дали ще спечеля. Битката беше изключителна, защото тези три сета се играха над три часа.

В последните мачове винаги се чувствам добре в началото, но кракът ми има своите падове и възходи. Намерих начин да победя. Ако бях загубил един от сетовете, вероятно щяхме да играем пет, можеше и да не победя.

Всичко с тази травма е като влакче на ужасите. Изисква много повече физическа и психическа енергия от мен", сподели той.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 прави му чест на ноле

    42 2 Отговор
    умните хора са благородни и снизходителни!
  • 2 Не го уважавам

    16 26 Отговор
    Този григор още ли се прави на тенисист?

    Бог го наказва заради пренебрежителното му изказване и отказа му да играе за България преди време. Оттогава кариерата му тръгна надолу и така ще бъде. Няма да бъде запомнен с нищо хубаво. Като гледам и на корта не блести с нищо повече загуби отколкото победи, на личния фронт също нищо особено. Една не се задържа при него. Заради пренебрежителното му отношение към българския народ не ми е жал за него.

    Коментиран от #3, #5, #6

  • 3 Ако не беше

    19 10 Отговор

    До коментар #2 от "Не го уважавам":

    Българин отдавна нямаше да играе за България. И не му се месете в личния му живот.

    Коментиран от #4

  • 4 По Българин от това

    12 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ако не беше":

    Здраве му кажи
  • 5 А ти кой си и дали

    12 9 Отговор

    До коментар #2 от "Не го уважавам":

    Някой те уважава освен баба ти?

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Не го уважавам

    7 7 Отговор

    До коментар #5 от "А ти кой си и дали":

    Баба ми отдавна не е между живите, а от теб струи жлъч, която ще те изяде.
    Мен не ме мисли, имам много приятели доказали се във времето като такива. Ако не ме уважаваха, нямаше да ми помагат в дадени моменти от живота.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Между.Издирване_спасевски

    6 1 Отговор
    България веднага да пусне за издирване с "червена бюлетина" на Интерпол и Европол на убиеца и наркотрафикант иле спасевски, защото в СърбоМакедония ,вместо да го съдят за опит за убийство, ще го наградят с орден. Не може да разчитаме на справедливост,защото глухи и слепи знаели, че се занимава с продажба на наркотици, т.е.има чадър и покровителство от властите
  • 10 бобо

    10 4 Отговор
    Не подценявам Григор, харесвам го, но Джокович приказва подобни приказки за всеки от съперниците си.Снима се с деца, флиртува с публиката, премълчава обидите- иска всички да го харесват защото от рекламите падат пари. А парите от рекламите отиват при любимците на публиката.
    Нищо лично, но с обратен знак.
  • 11 Тото 1 и Тото 2

    2 1 Отговор
    Ако Джоко беше видял как Бойко играе тенис , щеше не да го засипе с похвали , а оди и поеми да напише за него !
  • 12 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    И 50 сета да бяха играли нямаше да ме убедят,че мача се играе.Вчера имаше 3 мача,които не се играха ,а днес един!Мача на двамата американци ди бе ачик ,ачик !Третия бе на Григор ,а днес се игра мач...Хуркаш-Корда...Хуркаш даваше супер удобни топки ,а ръката на корда се бе схванала.Утре мачовете са игрови.Това,че не ви е разрешено или толкова си можете господамеее..сирки не означава нон стоп да лъжете!Най добри артисти бяха Джокович и Григор Димитров !Те са и най силни тенисисти!А,американците......можеха и да не излизат на корта!