Last news in Fakti

21 Януари, 2023 15:30 1 167 2

Челси обяви още един нов, почти 200 милиона са харчовете само през януари

  • псв айндховен-
  • нони мудиеке-
  • челси-
  • футбол

Мудиеке подписа договор за седем години и половина до 2030-а

Челси обяви още един нов, почти 200 милиона са харчовете само през януари - 1

Челси потвърди привличането на крилото на ПСВ Айндховен Нони Мудиеке, съобщиха от клуба. “Сините” ще платят за фланговия офанзивен футболист около 35 милиона паунда.

Така от “Стамфорд Бридж” вече са похарчили около 189 милиона паунда само през януари, а това е в допълнение на инвестициите от лятото, когато бяха похарчени още около 280 милиона паунда.

Мудиеке подписа договор за седем години и половина до 2030-а. Той се присъединява към Михайло Мудрик, Давид Датро Фуфана, Андрей Сантош и Беноа Бадиашил, които бяха привлечени от началото на януари.

“Наистина съм доволен да подпиша с един от най-добрите клубове в света. Да се завърна в Англия и да играя в Премиър лийг е мечта, както за мен, така и за семейството ми. Нямам търпение да започна. Вълнувам се от това, което крие бъдещето, визията на собственика за бъдещето, както и да бъда в клуб като този и да побеждавам на най-високо ниво,” заяви самият Мудиеке.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 завод

    0 0 Отговор
    И "Челси" продължава да потъмнява,като френските отбори. "Сините" се свличат в класирането.
  • 2 Пешо

    1 0 Отговор
    Егати и кефа - да подпишеш с " велик" клуб от средата на таблицата!