22 Януари, 2023 10:00 1 544 4

Саша Илич решава съдбата на Мено Кох след Турция

  • цска-
  • саша илич-
  • футбол-
  • мено кох

Бранителят беше основна фигура в състава, но изгуби титулярното си място в последно време

Саша Илич решава съдбата на Мено Кох след Турция - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич ще решава съдбата на защитника Мено Кох след лагера на тима в Турция, разкриха пред "Мач Телеграф" от "Армията".

Бранителят беше основна фигура в състава, но изгуби титулярното си място в последно време, въпреки че Саша Илич залага на схема с трима защитници. Кох взима една от големите заплати в тима, а договорът му изтича в края на сезона.

Заради това от ръководството са призовали Саша Илич да реши дали ще има нужда от нидерландеца през пролетта, а отделно дали защитникът заслужава нов договор. Ако отговорът на първия въпрос е - не, Мено Кох може да напусне "Армията" още в началото на февруари.

Иначе "лалето" показва, че възвръща добрата си форма по време на контролите в Турция. Той дори донесе с 3:2 над Гурник Забже с късен гол. След двубоя Мено обяви, че тепърва навлиза в игрови ритъм и се надява да е във върхова форма за официалните мачове.

Високият 187 сантиметра централен бранител Хасан Куручай от норвежкия Хам Кам е опция за „червените“, твърди "Новапрес". Той е бил предложен на отбора, като в близките дни трябва да стане ясно дали може да се стигне до неговото привличане. Визитката на Хасан Куручай е изключително сериозна.

Той е бил твърд титуляр в състава на норвежкия елитен Хам Кам, но отклонява предложението за нов договор от отбора и в момента е свободен агент. Макар да е бивш младежки национал на Турция той притежава и датски паспорт, така че при евентуален трансфер няма да заема място за чужденец в отбора.

Роден е през 1997 година и през последния сезон в Норвегия записа 28 мача за тима си и 4 попадения. Transfermarkt го оценява на 1 милион евро. Интерес към него има от тимове от цяла Скандинавия, както и от родината на неговите родители – Турция.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    6 2 Отговор
    Кой и онзи Жеферсон са доста слаби футболисти. Нивото им е ,като за Герена .

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Този":

    Че Литекс да не са по стока?

    Коментиран от #3

  • 3 Лафчис 2016

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Някои хора изгубиха много време с изтъркани лафове, а се бавят да внасят парички в касата, че джобните в Дубай привършват.
    Побързайте бе хора , няма Ил.....то да стои на празна маса.
    Един редовен тук коментатор нещо беше се изгубил , сигурно пътува до Дубай, но днес е много активен

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Лафчис 2016":

    На някои хора любимия отбор съществува, а на други го ФАЛИРАХА и сега викат за едно МЕНТЕ. И на това МЕНТЕ ще му правят стадион обаче друг път. По целия свят мъжете си сменят колите, жените, бирата и други неща но отбора НЕ. Червените фенове са единствени в света дето си смениха отбора и започнаха да викат за тези дето ги млатиха като тъпан на сватба 8 - 0.