Last news in Fakti

23 Януари, 2023 12:30 3 935 12

Нови проблеми застигнаха Новак Джокович в Мелбърн

  • новак джокович-
  • спорт-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • australian open-
  • мелбърн

В последните часове се появи любопитно видео на сръбската звезда от мача му от втория кръг на Australian Open срещу Енцо Куако, който той спечели с 3:1 сета

Нови проблеми застигнаха Новак Джокович в Мелбърн - 1
Снимка: БГНЕС

Нови проблеми застигнаха Новак Джокович в Мелбърн. В последните часове се появи любопитно видео на сръбската звезда от мача му от втория кръг на Australian Open срещу Енцо Куако, който той спечели с 3:1 сета.

На видеото разпространено в социалните мрежи се вижда как Джокович получава бутилка с мистериозна бележка, залепена върху нея. Това се случи по време на втория сет, когато сърбинът поиска медицинско прекъсване заради проблеми с дясното си бедро.

След като получи бутилката от трибуните, Джокович внимателно прочете бележката.

Според мнозина специалисти, Джокович и екипът му са нарушили правилата, касаещи раздела за получаване на наставления. Според тях, играчите могат да получават наставления от своя щаб само в случаите, когато те са от една и съща страна на корта.

В крайна сметка Джокович се справи с Куако и се класира за третия кръг, където срещна българската звезда Григор Димитров. За жалост, родният тенисист не успя да се противопостави на бившия номер 1 в света и загуби с 0:3 сета.

Това е трети подобен случай за Джокович в последните шест месеца. При загубата на Джокович от Руне на мастърса в Париж през ноември, един от треньорите на сърбина забърка мистериозна напитка на трибуните, преди да я подаде на едно от момчетата подаващи топките на корта, за да я предаде на Джокович.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Але Ноле

    23 3 Отговор
    Ноле мачка оузи джендърите...
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 8 Отговор
    МНооого Дълбока ли е контузията на Джокович?????Означава ли,че при превръзка профилактична на Ляво Бедро ....Някой е контузен,а меееее.......сире???В момента гледам контузения как се придвижва едва едва и има Мач бол и то не един ,а два на негов сервис.....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ташунко

    13 2 Отговор
    Още му касканят че не се набоде с отровите.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Локо Сф1956

    12 2 Отговор
    Гледах мача Джокович и Де Минор . Джокович даде само 5 гейма от 3 сетовия мач. Де Минор ли беше слаб, не знам. Но, крайно негативно беше отношенията на журналисти и коментиращи, че Григор е бил провал срещу куцащия Джокович. А, Григор спечели 13 гейма в 3 сетовия мач с Джокович.. Между другото Де Минор е по-нопред в класацията с 300 т. пред Григор . Това да Ви говори нещо.

    Коментиран от #7, #12

  • 7 Трътката

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Локо Сф1956":

    Какво да им говори, те знаят само да плюят.

    Коментиран от #8

  • 8 ДДРОнег

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Трътката":

    Гледах само първия сет между Григор и Джокович .
    Можем само да се гордем с играта на нашия тенисист !!!
    И много често негови удари са били класифицирани като най-красивите, дори и когато пада !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 На бележката е пишело

    0 1 Отговор
    Ставай и доиграй, после срещу гдришо ще почиваш колкото си искаш!
  • 11 Не пишете глупости

    2 1 Отговор
    Ноле е печен, видял е трудности в живота, може да се справи и с болка, това не ти е цял живот осигуреното наше мамино дете, срам е, че изобщо хо коментираме редом с него, ама българите вечно сме по самохвалството и абсурдите
  • 12 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Локо Сф1956":

    Ако бе гледал не резултата ,а мачовете.....Щеше да разбереш,че мачът на Джокович и Де минор СЕ ИГРА!Освен да гледаш е хубаво и да виждаш!Ако си гледал пък и мача на Рубльов-Руне,щеше да забележиш,че Руне има истинска контузия!Също щеше да разбереш ,че идва Ерата на Руне.Може да е година,но той ще доминира навсякъде.