Last news in Fakti

25 Януари, 2023 11:40 825 0

Реал Мадрид и Барселона регистрирали названието “Ел Класико” като запазена търговска марка

  • барселона-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • жоан лапорта-
  • флорентино перес-
  • ел класико

Това подсказва, че те имат планове за нещо като бъдещ общ бизнес

Реал Мадрид и Барселона регистрирали названието “Ел Класико” като запазена търговска марка - 1
Снимка:

Големите врагове Реал Мадрид и Барселона изненадващо си стиснаха ръцете и взеха интересно решение. Според “Спорт” вчера двата клуба са регистрирали названието “Ел Класико” като запазена търговска марка. Това подсказва, че те имат планове за нещо като бъдещ общ бизнес.

Макар на терена и сред феновете това съперничество да е сред най-крайните, на ръководно ниво двата мастодонта на испанския футбол са в добри взаимоотношения. Както е известно, президентите на клубовете Флорентино Перес и Жоан Лапорта продължават да държат на реализацията на Суперлигата. Реал, Барса и Ювентус са единствените, които дори за миг не са се отказали от проекта.

Според “Спорт” регистрирането на “Ел Класико” е допълнителен удар и по Испанската футболна лига и президента ѝ Хавиер Тебас, който открито критикува Перес и Лапорта за стремежа им да се отцепят в отделно първенство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА