Last news in Fakti

25 Януари, 2023 12:00 829 1

Левски е изключително близо до трансфера на 20-годишно крило

  • левски-
  • футбол-
  • джавад ел джемили-
  • станимир стоилов

Идеята на вековниците е Ел Джемили да дойде на „Герена“ без пари, а кипърците да задържат част от правата му и да вземат трансферна сума при бъдещ трансфер

Левски е изключително близо до трансфера на 20-годишно крило - 1

Левски е изключително близо до трансфера на 20-годишното крило Джавад Ел Джемили. Агент, близък до наставника на „сините“ Станимир Стоилов, е на финалната права в разговорите с кипърския Акритас, който държи правата на младия играч.

Идеята на вековниците е Ел Джемили да дойде на „Герена“ без пари, а кипърците да задържат част от правата му и да вземат трансферна сума при бъдещ трансфер.

Очаква се мароканецът, който има испански паспорт, да пристигне в лагера на Левски в Дубай в близките дни.

Според сигурна информация на „Мач Телеграф“ Бруно Акрапович, който е треньор на Акритас, няма думата около сделката и ръководството на тима не се допитва до него за нея.

Иначе Ел Джемили е юноша на Еспаньол. Той отива в Акритас през септември 2021 година. През този сезон е бил на терена в 15 двубоя, в които е реализирал две попадения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    0 0 Отговор
    Ако може и кипърците заплатата да му плащат.