Last news in Fakti

25 Януари, 2023 08:30 4 132 1

Напрежение в ПСЖ заради капитанската лента на Мбапе

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол-
  • капитанска лента-
  • преснел кимпембе

За да изясня ситуацията и да избегна разпространяването на още лъжи, ще кажа, че не съм бил информиран за това решение, но винаги ще уважавам решенията на клуба, написа в социалните мрежи Кимпембе

Напрежение в ПСЖ заради капитанската лента на Мбапе - 1
Снимка: БГНЕС

Килиан Мбапе изведе Пари Сен Жермен с капитанската лента в мача за Купата на Франция срещу аматьорския Пеи дьо Касел, в който вкара 5 гола за победата със 7:0, и това стана повод за различни спеклуации. След двубоя старши треньорът на парижани Кристоф Галтие потвърди, че Мбапе е един от вицекапитаните на отбора и това решение е било взето още преди началото на сезона.

“Килиан заслужава да носи лентата, когато Маркиньос отсъства”, заяви Галтие, а в пресата се появиха коментари, че това едва ли се е харесало на Преснел Кимпембе, който досега беше със статут на втори капитан.

Напрежение в ПСЖ заради капитанската лента на Мбапе
Снимка: БГНЕС

“В последните няколко часа прочетох и чух много неща за себе си. За да изясня ситуацията и да избегна разпространяването на още лъжи, ще кажа, че не съм бил информиран за това решение, но винаги ще уважавам решенията на клуба”, написа в социалните мрежи Кимпембе.

Според “Льо Паризиен” в йерархията в отбора няма промяна и когато Маркиньос не е на терена, четирима футболисти ще се редуват на ротационен принцип като капитани. Това са Кимпембе, Марко Верати, Мбапе и Серхио Рамос.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.