Last news in Fakti

26 Януари, 2023 10:10 954 1

Фенове в Бразилия искат вратаря на ЦСКА

  • густаво бусато-
  • гремио-
  • футбол-
  • фенове-
  • цска

Привържениците задръстиха страницата на тима в „Туитър“ със съобщения, че шефовете не трябва да се правят на ударени, а да действат

Фенове в Бразилия искат вратаря на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Гремио настояват да бъде сложена край на вратарската криза в отбора с привличането на Густаво Бусато. Титулярът на ЦСКА е юноша на гранда от Порту Алегре, но има само един мач за първия отбор.

Привържениците задръстиха страницата на тима в „Туитър“ със съобщения, че шефовете не трябва да се правят на ударени, а да действат, предава „Мач Телеграф“. Торсидата припомни всички големи постижения на Бусато у нас, както и това, че той завинаги ще си остане фен на Гремио.

Както е известно, Бусато има договор с „червените“ до лятото. На този етап не е ясно дали двете страни водят разговори за неговото продължаване. Напротив, мнозина смятат, че това ще бъде последен сезон за Бусато на стадион „Българска армия“.

Дори се заговори, че към него има сериозен интерес и може да си тръгне още през зимата. Бразилецът обаче засега е верен на ЦСКА и ще изпълни докрай ангажиментите си към „червените“.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    2 1 Отговор
    На бразилските фенове им кажете , че цска ФАЛИРА.