26 Януари, 2023 11:02 562 2

Мъри започна да избистря състава за пролетта

  • левски-
  • футбол-
  • състав-
  • станимир стоилов

Най-голямо впечатление прави казусът с вратарския пост

В заключителните контроли от подготовката в Дубай Станимир Стоилов започва да избистря състава, с който ще стартира официалните мачове през пролетта. Най-голямо впечатление прави казусът с вратарския пост.

До момента Николай Михайлов започна като титуляр в три от четирите проверки на сините. Съществува вероятност той да се завърне под рамката за старта през пролетта срещу Черно море на "Ивайло". Защитата пред стража може спокойно да кажем, че ще бъде изградена от Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Цунами.

Всичко това важи, ако французинът е готов за игра. Кристиан Димитров явно ще бъде на пейката в първите официални двубои. Пред отбраната в първия мач с моряците се очаква да са Филип Кръстев и Асен Чандъров (Андриан Краев е наказан). По крилата ще атакуват Роналдо и Велтон, а на върха на атаката ще бъде позициониран Рикардиньо.

Малко зад нападателя за момента изглежда, че ще започне Ивелин Попов. Станимир Стоилов ще се довери на опита на бившия капитан на националния отбор за сметка на младостта на Илиян Стефанов, пише "Тема спорт".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Стоян Александров

    1 1 Отговор
    Състава от одавна е избистрен. На вратата на бате Михайловчо синковеца и другия българин е ония от маааалаааата. Толкоз. Другите са само розови. Така се перът пате на мафията, а от Запад като кажат и Левски обявява фалит...