Last news in Fakti

30 Януари, 2023 07:00 3 840 4

Джокович загатна за нещо сензационно, което ще обяви в близките дни

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • australian open

Мислех през тези две седмици дали да публикувам нещо в социалните мрежи, да покажа снимки на това, което преживях и в следващите няколко дни ще го направя

Джокович загатна за нещо сензационно, което ще обяви в близките дни - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът от Аустрелиън Оупън Новак Джокович даде интересна пресконференция след триумфа над Стефанос Циципас, осигурил му рекордна десета титла в Австралия и 22-а в турнири от Големия шлем.

Сърбинът каза, че е простил на австралийците на ужаса, който трябваше да преживее миналата година, когато заради пропуски в документите му за ваксинация, дори бе вкаран в затвора.

Джокович благодари на хората в щаба си, на треньора си Горан Иванишевич и на родителите си. Освен това той добави, че без Божията помощ не би могъл да издържи и да спечели титлата.

Завърналият се на върха в мъжкия тенис загатна за нещо сензационно, което ще обяви в близките дни.

"Мислех през тези две седмици дали да публикувам нещо в социалните мрежи, да покажа снимки на това, което преживях и в следващите няколко дни ще го направя.

Преди две години се случиха много неща, някои хора ми се подиграваха и искам, не само заради тях, а заради себе си, да покажа какво се случи. Всичко ще разберете след няколко дни", заяви Джокович.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 високо високо

    3 35 Отговор
    Сръбския цървул се взема за висша форма на съществуване!
  • 3 Дара

    24 0 Отговор
    Браво Джокович!!!
    Направо им го вкара на световните ваксъри.
    Върна им го тъпкано.
  • 4 Така е

    0 0 Отговор
    На Елисейските полета Господ играе тенис и Джокович един ден ще му е партньор.