Last news in Fakti

30 Януари, 2023 10:10 751 4

Левски отхвърлил оферта за Хосе Кордоба

  • хосе кордоба-
  • левски-
  • футбол-
  • ню йорк сити

„Сините“ обаче са били категорични, че ще задържат национала на Панама до лятото

Левски е отхвърлил и предложение на Ню Йорк Сити за Хосе Кордоба, пише в днешния си брой вестник „Мач Телеграф“.

Янките са наддавали за него заедно с руския Сочи. „Сините“ обаче са били категорични, че ще задържат национала на Панама до лятото. Офертите са били сходни 1,6 млн. евро от янките, а тази от Русия бе афиширана за 1,7 млн. с опция да станат 2 млн. Самият Хосе се похвали, че го изкушават с 3 пъти по-висока заплата. На „Герена“ се надяват, че той ще приеме решението им без да се сърди.

Иначе Левски ще приключи подготовката си в Дубай без ново попълнение. Както е известно, към „сините“ трябваше да се присъедини Джавад ел Джемили. Крилото обаче така и не се появи в Емирствата, макар да се твърди, че всичко между него и Акритас е приключило. До този момент обаче тимът, който е воден от Бруно Акрапович, не е обявил официално раздялата си с него. Кипърците обаче бяха и заети с битката си за оцеляване в първенството.

„Сините“ пък са категорични, че няма смисъл Ел Демили да пътува до Дубай. Тимът ще остане там до 1 февруари, когато отново се прибира в София. Така той ще трябва да чака отбора у нас. Освен това в емирствата са и шефовете, които трябва да финализират преговорите с него. Начело с Иво Ивков, който бе забелязан край страничната линия по време на прекратената контрола с Джохор.

След този злополучен мач Станимир Стоилов обяви, че най-вероятно ще има и още един в ОАЕ. „Сините“ водят преговори за контрола на 31 декември. Тогава те трябваше да играят с Урал. Този двубой обаче пропадна заради решението им да се излизят срещу руски клубове, за което настояваха привържениците на тима. Левски се съобрази с тяхното мнение. Така пропаднаха още мачовете с Краснодар и Спартак М.

На родна земя „сините“ ще има проверка на 8 февруари срещу един от традиционните си съперници в паузите – Септември от София.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    3 4 Отговор
    Хахахахаааа...Гладните, бедните, мизерните с милярди задължения, алчните, отбор без шанс за евродоходи да откаже голям трансфер, да откаже милиони...хахахахахаха това е повече от смешно...Призовавам ДАНС, НАП, НОЙ и всички други държавни институций да влязат в офисите на Левски и да се направи пълна проверка. В МОЯ ОТБОР СЕ ИЗВЪРШВАТ МНОООГОООО ЛОШИ НЕЩА. СПРЕТЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. ДЪРЖАВАТА ЗНАЕ ЗА ТОВА....ЛЕВСКИ ЗАГИВА...

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    100ЯНЕ първо да проверят МЕНТЕТО , защото го ФАЛИРАХА и едни пари отидоха някъде. Сираков каза - трябва да спасим отбора и да си платим задълженията .

    Коментиран от #3

  • 3 Стоян Александров

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Ментето не е моя отбор. Те си заминаха вече. Моя отбор е ЛЕВСКИ И АЗ ИСКАМ ДА ХОДЯ НА МАЧОВЕТЕ НА АБСОЛЮТНО ЧИСТ И БЪЛГАРСКИ ОТБОР, СЪС 100 % БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТИ. ТОВА Е. ИСКАМ ДА СЪМ ГОРД ЛЕВСКАР ДОРИ И ДА ЗАГУБИМ ОТ КОЙТО И ДА Е. ТОВА Е. ЛЕВСКИ Е ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И ТОВА. Искам Новия Гунди, Котков, Сираков, Искренов и т.н.мноооогоооо са. А сега няма да имаме такива...а финансово сме трагедия. С ТАЗИ ПУБЛИКА Е СРАМНО ДА НИ СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО ТОВА. ФЕНОВЕТЕ СА НОМЕР ЕДНОИ ТО НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ, А НА СВЕТОВНО НИВО, А ОТБОРА Е ЖИВ МАЙТАП....отбора Ни е завладян от мафията, от злото, от Западното зло

    Коментиран от #4

  • 4 Стоян Александров

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Стоян Александров":

    Този отбор на Левски ИЗОБЩО, ИЗОБЩО НЯМА ЛЕВСКАРСКИЯ ДУХ, АМА ИЗОБЩО. НИЩО ЛЕВСКАРСКО НЯМА, А МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ БЕЗ ЛЕВСКАРСКИЯ ДУХ, БЕЗ ЛЕВСКАРЩИНАТА СМЕ АБСОЛЮТНО НИКОЙ. ИСКАМ СИ ЛЕВСКИ, С ДУХ, С ДЯКОНОВИТЕ ЗАВЕТИ, С ДОБРОТАТА, С ЛЕВСКАРСКИЯ ХЪС....ЕТО ТОВА Е ЛЕВСКИ. С ТЕЗИ НЯКАКВИЦИ ДЕТО ЧУВАТ ЗА ЛЕВСКИ САМО КОГАТО СТЪПЯТ НА СТАДИОНА И ТОЛКОЗ. А С ДУХА НА ЛЕВСКИ СЕ РАСТЕ ОТ ДЕТЕ ТА ЧАК ДО СМЪРТА НА ЧОВЕК..