Last news in Fakti

31 Януари, 2023 07:30 2 675 1

Лудогорец осъществи голям трансферен удар

  • лудогорец-
  • футбол-
  • трансфер-
  • олимпиакос-
  • пипа

Българският шампион привлече десния бек на Олимпиакос - Пипа

Лудогорец осъществи голям трансферен удар - 1

Лудогорец осъществи голям трансферен удар, съобщава Gong.bg. Българският шампион привлече десния бек на Олимпиакос - Пипа.

Испанският футболист ще се присъедини тази вечер към лагера на тима в Белек, след като всички детайли по трансфера са договорени. Утре той ще премине медицински прегледи в Турция и след това ще подпише с шампионите.

27-годишният Гонсало Авила, както е истинското му име, имаше оферта и от последния в Ла Лига - Елче. През есента той изигра 11 мача за Олимпиакос.

Пипа е юноша на Еспаньол, като има 7 мача за “папагалчетата”, а в Испания е играл още и за Химнастик. За момента най-усшеният му период е 2020 - 2022 година, когато носи екипа на английския Хъдърсфийлд. След това преминава в колоса от южната ни съседка Олимпиакос.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.