Last news in Fakti

31 Януари, 2023 23:03 1 424 5

Разследват новата €100-милионна покупка на Челси за расистка публикация в TikTok

  • михайло мудрик-
  • челси-
  • расизъм-
  • tiktok

Украинецът може да се сдобие с наказание още преди да е блеснал за новия си клуб

Разследват новата €100-милионна покупка на Челси за расистка публикация в TikTok - 1
Снимка: БГНЕС

Михайло Мудрик набързо се превърна в сензация след трансфера си от Шахтьор Донецк в Челси срещу €100 млн., но това може съвсем скоро да се промени, защото Футболната асоциация е стартирала разследване на негова публикация в TikTok, в която се подозира, че е проявил расизъм, пише The Athletic.

Украинският нападател пуска кратък клип в социалната мрежа през миналия юли, където припява на рап музика от американския певец Lil Baby. В теста обаче присъства думата „негър“. Това е и причината след 214 хил. преглеждания Мудрик да осъзнае, че може да си навлече проблеми и трие видеото.

Представители на звездата са категорични, че той съжалява за постъпката си и изтъкват, че той просто използва лириката на рапъра.

Във Великобритания обаче са доста чувствителни на тази тема и не е изключено ФА да наложи някаква санкция на Михайло Мудрик.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    5 9 Отговор
    Никой няма да му дава пасове и ще трябва да играе вратар.
  • 2 Еее

    32 0 Отговор
    Направо се оливат с този расизъм !
  • 3 За протокола

    15 0 Отговор
    Ще го пратят в Америка на профилактика да слуша Критичната Расова Теория в която да му обясняват, "че гените нямат нищо общо с расата"!?!?
    Това вече минава всякакви граници!
  • 4 ЦК на КПСС

    11 2 Отговор
    Направо и Зеленски да купят за 1 милиард.
  • 5 Бегай !

    9 0 Отговор
    Расите се делят на монголоидна,европоидна и негроидна ! Къде е расизма тук ? Или на негрите трябва да им викаме марсянци !