2 Февруари, 2023 11:40 1 990 1

ММА боец призна, че е убил приятелката си с нож

  • дуейн херел-
  • ирен торес-
  • мма-
  • спорт-
  • убийство-
  • нож

По време на кавга Дуейн взел нож, след което намушкал приятелката си

ММА боец призна, че е убил приятелката си с нож - 1

28-годишният ММА боец Дуейн Херел (0-2) призна за убийството на 24-годишната си приятелка Ирен Торес, пише mma.bg.

Според разследващите на 29 януари Херел отишъл в къщата на Торес в 01.30 часа. По време на кавга Дуейн взел нож, след което намушкал приятелката си. Торес е починала на място. Тялото на младата жена е открито в килера, увито в одеало.

Херел в момента е задържан в центъра за зарестанти на окръг Дейвидсън по обвинения в убийство първа степен.

„Шокиран съм, защото не очаквах нещо подобно от него. Той беше толкова мил. Правеше всичко, за да помогне на нуждаещите се. Сега разбирам, че човек има две лица. Първото е пред очите ни, а второто пазиш в тайна.

Удивително е как хората могат да те погледнат в очите, да бъдат учтиви и след това да убият човек“, каза треньорът на боеца Крис Бийзли пред WKRN News 2.

Херел се състезава в лека категория. Той спечели две аматьорски битки, но претърпя две поражения като професионалист.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 това майтап ли е

    8 1 Отговор
    …Удивително е как хората могат да те погледнат в очите, да бъдат учтиви и след това да убият човек“, каза треньорът на боеца … този явно не е чувал за англия