Last news in Fakti

4 Февруари, 2023 14:30 1 578 1

Два уникални пропуска на Роналдо при равенството на Ал Насър (ВИДЕО)

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ал насър-
  • пропуски

ортугалецът беше точен от дузпа в добавеното време на двубоя, с което оформи крайния резултат

Два уникални пропуска на Роналдо при равенството на Ал Насър (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо отбеляза първия си гол с екипа на Ал Насър. Той се оказа много ценен за отбора, тъй като го спаси от загуба в шампионатното гостуване на Ал Фатех, завършило 2:2.

Португалецът беше точен от дузпа в добавеното време на двубоя, с което оформи крайния резултат.

По-рано в срещата обаче Роналдо попадна под светлините на прожекторите с два ужасяващи пропуска. Нападателят изпусна две чисти положения за тима си в рамките на няколко минути при резултат 1:0 за Ал Фатех.

Първият пропуск е в 35-ата минута като Роналдо прати топката от бялата точка за изпълнение на дузпи право в напречната греда. Вторият пропуск е още по-шокиращ, тъй като португалецът не успя да уцели опразнената врата, след като топката срещна гредата при удар на негов съотборник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    5 0 Отговор
    Заради липсата на нов самолет е!