5 Февруари, 2023 15:56 2 300 1

Гуардиола за Холанд: Гледа Хари Кейн и може би си мисли - Мога да се справя по-добре!

  • пеп гуардиола-
  • футбол-
  • хари кейн-
  • ерлинг холанд-
  • манчестър сити

При Ерлинг едно от качествата, които ме изненадаха най-много, е как той е наясно, че може да се подобри в много елементи от играта си

Гуардиола за Холанд: Гледа Хари Кейн и може би си мисли - Мога да се справя по-добре! - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, говори за звездата си в атака Ерлинг Холанд. Той смята, че нападателят тепърва се подобрява. Специалистът даде мнение и за Хари Кейн, който според него остава един от най-добрите нападатели.

„При Ерлинг едно от качествата, които ме изненадаха най-много, е как той е наясно, че може да се подобри в много елементи от играта си. И аз съм почти сигурен, че може би гледайки Хари Кейн, но не непременно Хари, други играчи също, той има волята да си мисли: Мога да се справя по-добре“. На неговата възраст това е най-доброто нещо, в което може да повярва. В противен случай би било скучно“, заяви Гуардиола.

„Хари Кейн остава един от най-добрите нападатели, които съм виждал в живота си. Какъв изключителен играч. Това, че не е спечелил титла не означава, че той не е добър. Мисля, че той го доказа", добави испанският мениджър.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    1 3 Отговор
    Ти похарчи 4 милярда и не си спечелил ШЛ бе умник.Жиевеш с някакъв паралелен свят.