Last news in Fakti

5 Февруари, 2023 13:56 1 036 1

ЦСКА представи футболистите, с които ще се бори за титла

  • цска-
  • представяне-
  • футбол-
  • тобиас хайнц

“Червените” привлякоха само един нов играч - Тобиас Хайнц, който ще играе с номер 14

ЦСКА представи футболистите, с които ще се бори за титла - 1

ЦСКА представи футболистите, с които ще се бори за шампионската титла през пролетния дял от шампионата в efbet Лига. Това се случи минути преди последната контрола на отбора преди подновяването на първенството.

“Червените” привлякоха само един нов играч - Тобиас Хайнц, който ще играе с номер 14. Нападателят Маурисио Гарсес, който през есента носеше №27 на гърба си, днес бе представен с №10.

Любопитно е, че 10-ката беше на Георги Йомов, който не е играл от 18 август. Припомняме, че УЕФА спря състезателните му права, след като беше открит забранен препарат в пробата му, взета след мача с Македония Гьорче Петров.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бако

    3 2 Отговор
    Мога да ви кажа и съдиите който ще помогнат ,ма надали ще се получи.