Last news in Fakti

5 Февруари, 2023 21:30 1 912 6

Касано скочи на Моуриньо: Той никога не е бил велик треньор, не знае как да състави отбор

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • рома-
  • серия а-
  • антонио касано

Твърде лесно е просто да бъдеш приятелски настроен със страхотни играчи

Касано скочи на Моуриньо: Той никога не е бил велик треньор, не знае как да състави отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Рома победи в последния си мач в Серия А, надделявайки с 2:0 над Емполи, но претърпя отпадане на четвъртфиналите на Купата на Италия непосредствено преди това, когато загуби с 1:2 у дома от Кремонензе. Жозе Моуриньо спечели големи награди по време на престоя си в италианската столица, след като триумфира с първата Лига на конференциите, но Антонио Касано твърди, че португалецът, който преди това се е радвал на успехи в Порто, Челси, Интер, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед, не е толкова добър, колкото визитката му предполага.

"Моуриньо никога не е бил велик треньор, той просто знаеше как да играе с медиите и беше страхотен комуникатор. Той се справя добре със силни играчи, а не с такива, които не са много добри. Твърде лесно е просто да бъдеш приятелски настроен със страхотни играчи. Това е просто катастрофа след катастрофа в Рома, той ги накара да харчат пари за Неманя Матич и Руи Патрисио, това бяха негови решения. Онзи ден това изпълнение ме накара да повърна. Той не знае как да състави отбор. Дори и с втория си състав, трябва да победиш Кремонезе.

Моуриньо сам се скара с Карсдорх. Сега той се завръща, кой знае защо? Така че това беше една бъркотия. Що се отнася до Дзаниоло, той трябва да говори за това, а не защо отборът му Рома играе така зле. Измина година и половина, в която този отбор на Рома не е играл добър футбол", сподели Касано.

Карсдорп беше информиран, че няма бъдеще в Рома от Моуриньо по-рано през сезона, докато Дзаниоло изглежда решен да скъса връзките си с "вълците", след като не успя да се договори за нов договор и беше близо до завършване на трансфер в Англия през януарския трансферен прозорец .


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ламбо

    13 7 Отговор
    Тоя келеш касано кой е ?

    Коментиран от #2, #4, #6

  • 2 Адолф

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ламбо":

    Това е един юноша бледен дето на Мауриньо може само да му носи футболните обувки, но не и да дава коментари за него.Да говориш така за треньор дето е печелил 2 пъти КЕШ с два различни отбора и отделно е спечелил всичко което може да се печели е признак на малоумие или лош дилър на кока.
  • 3 Ганчо

    1 3 Отговор
    И това португалче е същия стойкаджия и некадърник, като гелосаната Роналда. Въпрос на време е да го разкрият!
  • 4 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ламбо":

    Никой,некво футболистче което ,както някои наши,много си е повярвало и дава оценки..Последната голяма награда спечена от отбор в който е играл е през 2010.Справка: Уйкипедия.
  • 5 Хитрец

    0 1 Отговор
    Хитрец е тоя Моу. От последните си 3-4 отбора все го гонят и му дават неустойка в размер на няколко милиона. Рома обаче са бедни и сега ще трябва да му търпят глупостите и мрънкането до край!
  • 6 Ха-ха-ха...

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ламбо":

    Антонио Касано е италианския Валери Божинов. Два мононеурона, но Антонио има и "голяма уста", чрез която го демонстрира постоянно.