Last news in Fakti

7 Февруари, 2023 11:37 1 594 0

Манчестър Юнайтед готов да изравни британския трансферен рекорд

  • виктор осимен-
  • манчестър юнайтед-
  • челси-
  • висша лига-
  • футбол-
  • наполи

Вадят 107 милиона паунда през следващото лято, за да привлекат Виктор Осимен

Манчестър Юнайтед готов да изравни британския трансферен рекорд - 1

От Манчестър Юнайтед са готови да изравнят британския трансферен рекорд и да платят 107 милиона паунда през следващото лято, за да привлекат Виктор Осимен, съобщават италианската и английската преса. Именно толкова плати Челси на Бенфика за Енцо Фернандес преди няколко дни.

Нападателят на Наполи прави изключително силен сезон до момента и вече има 16 гола на сметката си в Серия А, а освен това е един от лидерите на своя тим, който вече има цели 13 точки преднина в борбата за титлата. Именно силните игри на нигериеца са накарали шефовете на “Олд Трафорд” сериозно да започнат да подготвят лятната си офанзива за футболиста, който е силно желан от мениджъра Ерик тен Хаг. Нидерландецът е определил именно Осимен като цел номер едно за своя тим през летния трансферен прозорец, тъй като опциите му за върха на нападението в момента са доста ограничени и се изчерпват до чупливия Антони Марсиал и взетия под наем преди няколко седмици Ваут Вегхорст.

Въпреки това пресата на Острова допълва, че е напълно възможно от Манчестър Юнайтед да срещнат сериозна съпротива не само от Наполи, които със сигурност няма да изгарят от желание да продадат един от водещите си футболисти, но и от Челси. “Сините от Лондон” направиха изключително мащабна селекция в последните два трансферни прозореца, но на “Стамфорд Бридж” продължават да имат много сериозни проблеми на върха на атаката, където до момента основно продължава да бъде използван Кай Хаверц, но германецът не се справя по най-добрия начин. Именно това най-вероятно ще мотивира хората в Челси също да се насочат към привличането на класен голаджия след края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА