Last news in Fakti

14 Февруари, 2023 09:00 3 359 3

Интимно видео разпали голям скандал в спорта

  • ръгби-
  • спорт

Джо Уестърман закъса

Интимно видео разпали голям скандал в спорта - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ръгби звездата Джо Уестърман се озова в центъра на секс скандал, след като кадри как мъж приличащ много на него осъществява сексуален акт в уличка се появиха в социалните мрежи. Твърди се, че именно играещият за Касълфорд Тайгърс ръгбист е мъжът във видеото, което предизвика истинска буря от реакции.

Бащата на три деца все още не е дал изявление относно полемиката около кадрите, но съпругата му Лорън е повече от категорична: "Мога ли да кажа много ясно, че това не съм аз. Имаме три деца, едното от които е почти на 15 и няма нужда да вижда подобни неща в социалните мрежи!".

33-годишният играч стана обект на жестоки критики, а клубът му Касълфоирд Тайгърс започна разследване, пише БЛИЦ Спорт.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    9 1 Отговор
    Краварят черна крава ли е,че 33 годишна крава с 15 годишно теле ми мирише на близките ни хуманоиди.
  • 2 Ром Бакарди

    3 1 Отговор
    Ми ка да прай завалията- някуя фенка гу е примамила у таз уличка сас идеята да му напрай "deep trough" и той - ко....сагласил са! Жина му сига ша гу чумосва що е станал за резил, ама сичку е сваршило.
  • 3 Тото 1 и Тото 2

    3 1 Отговор
    А нещо за видеото с чекмеджетата на простака ББ ?