Last news in Fakti

14 Февруари, 2023 21:30 1 378 5

Станислав Иванов: Левски е доста болна тема! Рано или късно ще се разбере какво се случи с мен!

  • станислав иванов-
  • левски-
  • футбол

На никой не му подаряват място в националния отбор, който показва игри, ще играе

Станислав Иванов: Левски е доста болна тема! Рано или късно ще се разбере какво се случи с мен! - 1
Снимка:

Станислав Иванов говори пред камерата на NOVA след преминаването си в Арда от Чикаго Файър. Юношата на Левски говори и за ситуацията в родния му отбор, като сподели, че рано или късно ще се разбере защо той не се е върнал на „Герена“.

„Когато отидох в САЩ, всичко беше различно и всичко беше ново за мен. Имаше организация и професионализъм на много високо ниво. Дори по-високо от водещите европейски такива. Откъм живот, всички е различно. Времето, храната, климатът“, започна Иванов.

„Имах още година договор, но бях решен да се върна в Европа. За младите е по-добре да играят тук, а аз съм на 23 години. Арда е добър и млад отбор и ще показва потенциала си. Конкуренцията не беше голяма, но сега не е така“, продължи той.

„Левски е доста болна тема за мен. Всички, които ме познават, знаят, че аз съм левскар и такъв ще остана. Имаше разговори, но не искам да коментирам. Рано или късно ще се разбере какво се случи там с мен и разговорите за мен“.

„На никой не му подаряват място в националния отбор. Който показва игри, ще играе“, завърши по темата за България Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    9 5 Отговор
    Истината е една: в Отбора на Народа в момента мразят всеки българин. Там се перът мръсни пари, явно, че нетрябва да са българи, а розови. Истината вече е ясна : чакаме оъ Козяк да кажат за фалита на Левски. Толкоз. Позора на Нас левскариъе е пълен. Те знаят, че Левски трябва да се нулира, а след 2 или 3 години ще влезе в А група и пак ще е същото позорно изпълнение. Справка цеца панчаревска. С лед 2 или 3 години цеца е пак фалит. Толкоз. Иска Ви се ики не все тая мафията прави така, а мафията е контролирана от Козяк. Толкоз...лека вечер...

    Коментиран от #4

  • 2 Д-р Сополски

    6 0 Отговор
    Пак нЕкви тайни, вероятно интриги, интереси.....Докога, бе?Докога нашите талантливи юноши ще бягат недооценени, прокудени, обидени?
    Докога ще захранваме другите отбори, а ние ще се гърчим в жалки опити да сглобим отбор?Докога ще ни бият и разплакват нашите юноши?
  • 3 Батето

    8 2 Отговор
    Талантливо момче,ама в кочината обичат негри .Успех му желая .
  • 4 Лека...

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Пак си целувал бутилката цяла вечер.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.