Last news in Fakti

15 Февруари, 2023 08:00 1 778 3

Допинг ченгета с изненадваща проверка в ЦСКА

  • цска-
  • допинг-
  • допинг ченгета-
  • берое-
  • футбол

Те са били на базата в Панчарево, когато са пристигнали представители на Антидопинговия център

Допинг ченгета с изненадваща проверка в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Футболисти на ЦСКА са били подложени на изненадващ тест в навечерието на подновяването на първенството. “Армейците” са били посетени от антидопингови ченгета преди заминаването за Стара Загора в събота. Те са били на базата в Панчарево, когато са пристигнали представители на Антидопинговия център.

Това се е случило в събота в ранния следобед. Бил е изтеглен жребий, според който двама от възпитаниците на Саша Илич е трябвало да дадат проби. След като процедурата е била завършена, тимът е потеглил към Стара Загора, където бе настанен в хотел “Бутик”.

Ден по-късно - в неделя, “червените” разбиха Берое с 4:1 за кеф на препълнения сектор за гостуващи фенове, както и привържениците на отбора, проследили мача по телевизията. Футболистите на ЦСКА се оказаха изоставащи с 0:1 в 54-ата минута след груба грешка на Густаво Бусато и гол на Симеон Мечев. След това обаче “армейците” наложиха по категоричен начин волята си с точни изстрели на Брадли де Нойер, Браян Морено, Дюкенс Назон и Иван Турицов от дузпа.

Играч на ЦСКА гърмя със забранени субстанции през сезона. Това е вече бившият национал Георги Йомов. На 27 август 2022 година стана ясно, че фланговият нападател е хванат с допинг. След това се разбра, че Йомов е използвал анаболния стероид дехидрохлорметилтестостерон. Крилото все още очаква да разбере каква ще е продължителността на наказанието му.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СТОИЛОВ,СИРАКОВ И ДОМУСЧИЕВ

    7 2 Отговор
    НИЕ ТРИМАТА СМЕ ГАДЖЕТА.СИРАКОВ И СТОИЛОВ ЗВЪНЯТ НА ДОМУСА ДА ПРАЩА ПРОВЕРЯВАЩИ.ХАХАХА КОЛКО СТРАХ ИМА В ТЕЗИ ТРИМАТА.СПОКО ДОМУС ,ЩЕ СТЕ ШАМПИОНИ.ЦЯЛО БФС Е С ВАС.НАСРАНКОВ УСЕЩАШ ЛИ ПАВЕТАТА КОИТО ЛЕТЯТ КЪМ ТЕБЕ.СХЕМАТА С ПОМОЩИТЕ ОТ ПУБЛИКАТА И ТОВА СЪС СПАСИТЕЛЯ МАЙ СЕ ИЗТЪРКА.МАЙ НЯМАШ АКЪЛ ДА ИЗМИСЛИШ ДРУГА.ЕДИНСТВЕНО СТОИЛОВ СТАВА ЗА ТРЕНЬОР ,АМА МНОГ СИ ПОВЯРВА И РЕШИ ДА ОПРАВЯ СТРАНАТА И ФУТБОЛА.

    Коментиран от #2

  • 2 Лудогорец

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "СТОИЛОВ,СИРАКОВ И ДОМУСЧИЕВ":

    Едва ли на Домусчиев му е до това да се занимава сьс тези дребни неща като допинг.А и нали знаеш че нашите Допинг Ченгета са Пунта мара и няма никаква полза от тези проверки.Виж ако дойдат от фифа тогава ще стане дебела работата като на Йомов.Всички знаят че при Припознатите се Допингират като за последно и рано или кьсно пак ще има ноа случай като Йомов.
  • 3 Ботевист

    2 0 Отговор
    И ние искаме Допингпроверка преди мача в сьбота.Но от БФС трябва да поканят Допингченгета както при щангите.Сигурни сме че тогава ще има шоу наречено Йомов.Нашите ДопингЧенгета са подкупни и нищо не става.