Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 21:00 2 028 6

Ясен е следващият съперник на Григор Димитров

  • григор димитров-
  • тенис

Григор срещу Медведев

Ясен е следващият съперник на Григор Димитров  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Григор Димитров ще спори с Данийл Медведев на 1/2-финалите на турнира в Ротердам, Нидерландия.

Надпреварата е от АТП 500 веригата. На 1/4-финалите Григор победи по-рано днес Алекс Де Минор драматично с 2:1 сета. Медведев пък победи далеч по-лесно с 2:0 сета тази вечер Феликс Оже-Алиасим. 6:2, 6:4 за Данийл в отделните части.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПалавНИК

    4 1 Отговор
    Труден мач.

    Желая успех, но си гледам интереса и ще залагам за 40-40 във всеки един гейм на Григор. Ще видим колко ще изпомпя в този мач.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 0 Отговор
    УСПЕХ господин ДИМИТРОВ
  • 3 Олег

    1 1 Отговор
    Кой е тоя Ясен?
  • 4 Именно

    11 0 Отговор
    Нищо изненадващо ... за съжаление.
    Медведев не е в най-добрата си форма, но да не забравяме, че е първият номер 1 след голямата 4-ка.
    Дано Гришо е максимално конценриран!
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    Мача не е ясен!Сега ще се опитам да ви обясня защо.В победата си 1ви кръг срещу Карацев,на Григор Димитров му се получаваше Всичко.Особенно Сервис.на 1сервис направи над 90%! Също и 12 аса.Във Втория мач ,Григор игра с Хуркач ,който има много добър сервис и прилично посрещане.Сервисът му не бе на такава висота и бе много по некачествен от 1вия мач.Спечели в Тай брек след като нервите на поляка не издържаха.И в двата мача имаше Превес в точки от 1сервис и Уинъри.Вчера,сервисът и на 2мата бе много зле,но все пак Димитров имаше превес в Асове минимален 6:4,Двойни грешки 3 и то едната бе в тайбрека....срещу 6 на Де миньор.Уинърите му бяха повече Също и Непредизвиканите Грешки по-малко.Това показва,че статистиката все нещо познава....Коефициента за победа на Димитров е 4,33 ,а за медведев 1,22.Тези коефициенти доказватедно.Букмейкърите се пазят....В тениса,коефициент под 1,1 преди срещата означава,че букмейкъра е взел страна.",33 за риска,който се поема не е Голям.......Но говори....Ако някой залага на този мач,трябва да залага само ,Лайв!Друг залог е Григор и да чака вдигане коефициента за медведев на 1,5 и да контрира за да прибере пара!На такъв мач повече от 100лв общо или 100 € общо не бива да се залага.При положение ,че се играе 4мач и при положение,че руснакът не поведе още в началото.Ако Григор направи поне 7-9 аса и над 65% първи сервис,смятам ,че мачът ще е оспорван и на кантар.Ще ми се Днес руското го...до да се .......и да загуби!Когато залагате вин
  • 6 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Когато залагате винаги предвиждайте ,че дори Джокович понякога се отказва........Тогава връщат залога,но печалбата Бегала...Букмейкърски похвати...