Last news in Fakti

18 Февруари, 2023 13:00 7 818 6

Огромна новина за бъдещето на Лионел Меси

  • лионел меси-
  • футбол-
  • псж-
  • хорхе меси

Интерес към Меси има от американската Мейджър Лийг Сокър, както и от Саудитска Арабия и бившия му клуб Барселона

Огромна новина за бъдещето на Лионел Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Бащата на Лионел Меси е имал разговори с ръководството на Пари Сен Жермен за подновяването на договора между двете страни. Това съобщава ексклузивно Sky Sports. В последните седмици има сериозни спекулации за бъдещето на аржентинеца. Мнозина смятат, че той иска да си тръгне от френската столица, докато други твърдят, че той е готов да остане на „Парк де Пренс” още няколко години.

Интерес към Меси има от американската Мейджър Лийг Сокър, както и от Саудитска Арабия и бившия му клуб Барселона. Все още обаче, няма отправени конкретни оферти към аржентинеца.

Според информацията на Sky Sports, бащата на Лионел Меси – Хорхе, е имал разговор със спортния директор на Пари Сен Жермен Луис Кампос преди два дни. Двамата са дискутирали удължаване на договора на Меси с още една година – до 2024.

В момента Меси е свободен да преговаря с който и да е друг клуб в Европа, но негов приоритет е той да остане в Пари Сен Жермен поне още 12 месеца, се казва още в информациите.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе

    6 6 Отговор
    стига с тоя меси многото му пари не го правят по добър футболист в аржентинският футбол има далеч по класни футболисти тоя има касмет с барса където всички играеха за него по заповед понеже са дали много пара за аржентинчето голямая драма да ходи в САЩ всички залезващи минават от там

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сталин

    3 0 Отговор
    Точно тази новина чаках за меси сега вече мога да ида да се из се ра в ке не фа
  • 5 Гаглей

    5 0 Отговор
    Огромна новина факти олеквате
  • 6 Димитър

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "абе":

    Ивайло, къде ти е Огромната новина? От драскачи, като теб ми се повдига! Това заглавие е срам за журналистиката! Как е да подвеждаш хората, а?!