Last news in Fakti

19 Февруари, 2023 12:30 4 803 8

Български боксьор със супер дебют при професионалистите, нокаутира грузинец

  • петър белберов-
  • бокс-
  • спорт-
  • рмази гогичашвили

Белберов записа първия си двубой на профи ринга в галавечер в град Пилезн, Чехия

Български боксьор със супер дебют при професионалистите, нокаутира грузинец - 1

Неколкократният носител на купа "Странджа" Петър Белберов направи снощи дългоочаквания си дебют при професионалистите в тежка категория. Белберов записа първия си двубой на профи ринга в галавечер в град Пилезн, Чехия.

Там той успя да нокаутира доста по-опитния Рмази Гогичашвили, който беше с 55 професионални двубоя зад гърба си, излизайки срещу Белберов.

„Винаги се борим за плейофите. Натрупахме 1-2 негативни загуби, но целта ни са плейофите. Предстоят ни още трудни мачове, надявам се да вземем своето.”

В ъгъла на българския боксьор в тежка категория, който вчера навърши 33, бяха Митю Митев и Евгени Василев.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор
    БРАВО ЧЕСТИТО господин БЕЛБЕРОВ
  • 2 Иван от Троян

    7 10 Отговор
    Тези им създават изкуствено самочувствие и правят проблеми като им се направи забележка за нещо мислят си че като са тренирали са над закона и над държавността , държат се нахално нямат елементарно възпитание и освен за затвора за никъде другаде не са да не говорим за обществото за тези и същите който бяха в варна сенши - менши или 9-те мм или в някоя мина не трябва да са между нас и тези който създават и обучават такива и те с тях под земята.Трябва да се забранят всякакви бойни спортове в българия защото държавата да спре да създава проблемни хора пречещи на живота на културния истински народ учил и работещ с ума си .

    Коментиран от #7, #8

  • 3 Гого

    5 1 Отговор
    А какво общо имат някакви си плейофи с победата на Белберов? Редакторитеее....
  • 4 Край

    3 7 Отговор
    Ама тоя не е грузинец бе. Аз го виждам редовно на бирарията в Красна поляна. Предния път спечели бас че може да изяде 40 кебачета и 10 нервозни кюфтета без да се уригне. И верно. Спечели каса бира.
  • 5 Боец

    8 1 Отговор
    Браво Белберов! Продължавай с успехите!
  • 6 Румен

    3 3 Отговор
    Абе как неколкократен носител на Странджата?? И какво постижение е да играеш и победиш боксов чувал!Дано му намерят по сериозни противници и там да побеждава.
  • 7 Гневен

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иван от Троян":

    Язък ти за хубавото българско име. Как мислиш че е оцеляла тая държава? С помощта на културните и възпитани мишлета или с мъжете, които са се били и умирали за нея? И сега е нужно някой да хване за вратлетата културните и учени хитреци, които ни продават като добитък!
  • 8 Пашаев

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иван от Троян":

    Ванка, правописа ти е много зле. Надявам се, не си мислиш, че си от умните...
    Белберов е изключително инелигентен човек. Плюс това е IT специалист, сфера която за теб е толкова далеч колкото пътя от тук до Луната.
    Живи и здрави. Повече спорт по-малко комплекси.