Last news in Fakti

20 Февруари, 2023 11:02 2 999 5

Тайсън Фюри избухна: Имам топки като на Кинг Конг

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт

Тайсън е с рекорд 33-0-1 на ринга и в момента се готви за обединителен мач срещу Александър Усик

Тайсън Фюри избухна: Имам топки като на Кинг Конг - 1

Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри (33-0) се похвали, че е надминал бившия шампион в тежка категория Джак Демпси (53-6) за най-дългото властване като линеен световен шампион. Демпси беше линеен шампион в продължение на 7 години и 2 месеца, пише mma.bg.

Циганският крал измести Демпси от второто място и сега само Джо Луис е пред него. Тайсън е с рекорд 33-0-1 на ринга и в момента се готви за обединителен мач срещу Александър Усик. Битката им е гласена за края на април или началото на май.

Тайсън се похвали, че има топки като на Кинг Конг и се закани, че ще остане непобеден.

„Като надминах легендарния Джак Демпси, който властваше 7 години и 2 месеца, станах вторият най-дълго властващ линеен шампион в тежка категория за всички времена.

Все още имам път пред себе си, за да сваля самия Джо Луис, който държа титлата повече от 11 години и 8 месеца. Циганският крал все още е народен шампион, имам топки като на Кинг Конг.

Никой мъж, роден от майка, не може и няма да ме бие. Това е моята ера и боксът е моето царство.

Цялата слава е на Исус Христос, моя Господ и Спасител.“, написа Фюри в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 2 Отговор
    На тоя не дъската, ами цялото му дюшеме хлопа яко. Ама като не се разсейва и не се лигави, е наистина най-добрият в момента, с разлика.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Васик Атанасова

    2 0 Отговор
    Бисексуален
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.