Last news in Fakti

20 Февруари, 2023 07:00 1 829 3

Люис Хамилтън с подробности за филма с Брат Пит

  • люис хамилтън-
  • брад пит-
  • филм-
  • формула 1-
  • спорт

По-рано тази седмица Хамилтън предостави актуална информация за филма, който ще бъде заснет по време на уикендите от Ф1

Люис Хамилтън с подробности за филма с Брат Пит - 1
Снимка: БГНЕС

Седемкратният световен шампион - Люис Хамилтън, продължава работата си върху филма за Формула 1. Британецът разкри, че в момента търси кой да партнира на Брад Пит в бъдещата продукция.

В края на миналия октомври стана ясно, че Хамилтън е създал собствена продуцентска компания. Тя носи името Dawn Apollo Films и вече работи върху няколко проекта. Сред тях има и продукция, в която ще участват режисьорът Джоузеф Косински и Брад Пит. Американската кинозвезда бе специален гост на последното издание на Гран при на САЩ в Тексас заедно с продуцента Джери Брукхаймър. Двамата посетиха падока на Ф1 и обсъдиха филмовия проект заедно с отборите и пилотите от световния шампионат.

По-рано тази седмица Хамилтън предостави актуална информация за филма, който ще бъде заснет по време на уикендите от Ф1. Пилотът на Мерцедес като заяви, че екипът търси изпълнител на другата главна роля за продукцията, в която ще участва и Пит

„В момента преминаваме през процес на избор на героя, който ще си партнира с Брад. Това наистина е вълнуващо. В общи линии в момента продължаваме да провеждаме прослушвания“, сподели Хамилтън.

„Имаме записи, на които актьорите изпълняват определени сцени, които ние преглеждаме. Прекарах доста време в офиса заедно с Джери, Джо и Брад. Тримата обсъдихме всички възможности и имахме сходни мнения относно кой актьор е най-подходящ за тази роля.“

Пит ще играе играя една от главните роли във филма за Формула 1. Американецът влиза в образа на пилот ветеран, който е ментор на една от изгряващите звезди на спорта.

Хамилтън е едно от водещите лица в този проект. Пилотът на Мерцедес иска напълно да се увери, че актьорският състав е разнообразен. Британецът също така иска повече женски роли във филма.

„Искам да видя жени механици. Бихме искали да има и жена пилот. Все още не сме стигнали до този момент, но защо това да не се случи в бъдеще? В момента все още работим върху сценария и преминахме през доста различни варианти. Все още чакаме нова редакция. Това е целият процес, с който аз се занимавах през по-голямата част от зимната пауза. Вълнувам се да получа следващия край на сценария. Наскоро говорих с Брад за снимките, които ни предстоят“, допълни Люис Хамилтън.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тото 1 и Тото 2

    2 1 Отговор
    Да не се окаже , че Брад Пит ще играе Хамилтън във филма !? Да видим на цвят и височина как ще го докарат ! Майтап бе , хора !
  • 3 Ъъъъъъ

    2 0 Отговор
    Ами да вземат Краси Радков за другата роля, със сигурност ще стане хубав филм! Бозаджиите от Холивуд за нищо не стават!