Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 12:40 1 277 0

Любопитно: Ето как как шампион от UFC разбра какво ще е третото му дете

  • ufc-
  • александър волкановски-
  • мма-
  • дете

Шампионът в категория перо се надяваше на момче, след като има две момичета, но може би ще трябва да почака още

Австралийската звезда от UFC Александър Волкановски не успя да скрие емоциите си при неотдавнашното си разкритие на пола на бъдещето му дете. Шампионът в категория перо се надяваше на момче, след като има две момичета, но може би ще трябва да почака още.

34 -годишният Волкановски беше поставил голям лилав балон с думи „Бебе Волк №3 е…“, написан на него. Голямата му дъщеря Ариана предрече момче, докато малката прогнозира, че това ще бъде друго момиче.

„Искам да кажа, че очевидно сме доволни от каквото и да е ", казва Волкановски. „Но две момичета и после момче, има смисъл нали? Да видим как върви“.

След това Ариана забеляза някои розови конфети вътре в балона и решава да промени прогнозата си на момиче - на което Волканоски реагира бързо. После балонът се пука, за да разкрие розови конфети и семейството започва да празнува.

Волкановски се усмихва на камерата - но усмивката му е леко сдържана. Феновете бързаха да коментират и поздравиха боеца. "Волк изгаря отвътре, желаейки това да е момче!" каза един потребител на Instagram.

„За щастие, това не е момче иначе след 25 години няма да останат борци от Дегастан“, пошегува се трети във връзка с последния двубой на Волкановски срещу Ислям Махачев.

Махачев спечели единодушно решение с резултати от 28-27, 28-27 и 29-26, за да защити успешно пояса си в лека категория на UFC 284, но много фенове на битките и специалистите вярваха, че австралиеца е направил достатъчно, за да спечели.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА